Wednesday, 9 October 2013

Blogivinkki part.1

hanni1

Jatta&Jenna: Nyt olis vuorossa ensimmäinen blogivinkki! Halutaan siis tulla vinkkailemaan teille lukijoille kivoja blogeja, joita ollaan löydetty ja jotka on yllättäny meidät jollain tavalla! Ekana ois vuorossa Hannin Go for happiness -blogi.

Hanni on älyttömän kaunis tyttö ja kirjoittaa blogiaan ihanan rennosti! Siisti ulkoasu, isot ja laadukkaat kuvat oli myös yks ehdoton jesjes ajatus kun tää blogi löydettiin. Hanni myös pukeutuu aivan älyttömän hyvin kuten huomata voi. Go for happiness blogi yllätti meidät aika suuresti sillä blogi näyttää aivan mahtavalta ja kokonaisuus toimii ja ennenkun edes lukijapalkkiin asti rullattiin ajateltiin, että tän täytyy olla tosi suosittu ja ison lukijmäärän omaava blogi. Ja sit me hämmästyttiin kun se määrä oli paljon pienempi mitä ois uskonu! Siis ihan oikeesti, näin kivatsu blogi pitää saada muittenkin ihmisten tietoon! Joten siinä syy, miksi ekan blogivinkkauksen sai Hannin blogi :)

Jatkoa luvassa...

10 comments:

 1. Anonymous9/10/13 16:43

  ettekö ois voinu laittaa näitä kaikkia samaan? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. eiku parempi tehä yksitelle mun mielestä ja ku jos ei tiedä vielä muita vinkkauksen kohteit :) näit tulee muutenki reilu kk välein ni en usko et tälläset yksittäiset postaukset haittaa iha hirveesti :D

   Delete
 2. tää oli just kiva idea! ja kiva kun vinkkasitte tollasen blogin joka ei oo niin suosittu :D koska ärsyttää kun kaikki laittaaa aina ne samat suositut blogit mistä kaikki tietää jo :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. jep! sitä täs vähä haettiinki takaa ja ajatus on vähä just ton tapanen :)

   Delete
 3. Kiitos ihan sikana täst vinkkauksesta!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. HanniRAKASTAN SUN BLOGIA SE ON NIIN UPEE :') ja nii on tääki blogi!!!

   Delete
 4. voisko teille ehdottaa jotain blogi vinkkaus blogeja millä ei oo vielä mitään 10000 lukijaa?

  ReplyDelete
 5. jatta miks oot koulussa aina naama norsu vitulla? mäkiset koko aja ja murjotat. nätti tyttö mut cmoon koitaha reipastua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. anteeks mitä:D et oo vissii sit paljoo mun seurassa jos "mäkisen" sun mielestä. koitappa sä reipastua ja olla puuttumatta toiste asioihi :) mistä sä voit tietää mite mul menee, jos menny vaikka huonosti ja siks naama näyttäny siltä? ja just saying mun naaman perus ilme on aika norsun vitu näköinen että olen pahoillani.

   Delete
 6. Mun mielestä toi blogi on aika peruskamaa eikä mitenkään kummonen tai tämmöisen postauksen "arvoinen" ja tyttö pukeutuu aika normi massa tyyliin. Just saying tää oli minun mielipide :)

  ReplyDelete