Saturday, 14 September 2013

Labellon huulirasvat ja mahtava kilpailu!

Jatta&Jenna: Saatiin yhteistyö viestiä Labellolta muutamisen päivää sitten. Tottakai suostuttiin heidän ehdotukseen yhteistyöstä. Saatiin testinkiin heidän suosituimpia huulirasvoja jotka näkyvät alla olevissa kuvissa. Kyseessä on nyt siis  huulirasva vinkkaus! Nämä huulirasvat ovat olleet jo ennen tätä yhteistyötäkin meidän suosikeissamme...

Kaikki laajan labello-valikoiman huulirasvat on edullisia, alle 3euroa jokainen. Valikoimasta löytyy varmasti jokaisen huulille paras mahdollinen huulirasva, löytyy hedelmäisiä ja erilaisia kosteuttavia huulirasvoja. Mekin ollaan löydetty omat suosikkimme!

Yllä olevat huulirasvat saatiin testaukseen. Meiltä itseltä löyty jo pari noista ennestään mutta mielellämme otettiin uudet vastaan kun ovat kuitenkin päivittäisessä käytössä!


Molemmilla meillä oli testauksessa Vitamin shakit, molemmat eri makua ja väriä. Nää on meidän molempien suosikit. Antavat kivasti väriä huuliin ja maistuu myös älyttömän hyvältä! Noista huulirasvoista löytyy myös vitamiineja ja 10 suojakerroin. Ainut miinus mitä minä (Jatta) olen huomannut, on että tuota saa olla aika usein levittämässä huulin kun kosteus ei mulla ainakaan pysy nii hyvin huulilla. Sekin ihan yksilöllistä ja eipä ole oikeastaan pahemmin haitannut!

Vitamin shake Cranberry & Rasperry  ja Vitamin shake Acai & Wild Apple


 Toiset testauksessa olleet huurasvat oli toinen syyskuun labello star ja toinen lokakuun. Vasemmella Soft rose josta tulee myös vähän väriä huuliin ja kosteuttaa samalla tavalla kun edellä mainitut vitamin shaket. Ennestään löytyikin sama kyseinen huulirasva. Erittäin riittoisista huulirasvoista on siis kyse nimimerkillä kokemusta! Oikealla Hydro care  joka taas on kunnon tehokosteuttaja ja toinen ehdoton suosikki! Tuosta huulirasvasta ei tule väriä huuliin ja voide on väritön. On myös ollut poikaystävän mieleen kun ei tule pinkkiä sävyä huuliin :-D

Labellon laajasta valikoimasta löytyy monia muitakin kuten; klassinen huulirasva, luonnon ainesosista valmistettu säilöntäaineeton huulirasva, suojakerroin 30 huulirasva , rohtuneille huulille tarkoitettu huulirasva ja erityisesti miehille tarkoitettu huulirasva. Kaikki labellon tuotteet löytää heidän nettisivuiltaan.


Jos teiltä kotoa löytyy jo käytöstä soft rose huulirasva on teillä mahdollisuus osallistua mahtavaan kilpailuun! Jos kyseistä huulirasvaa ei vielä löydy, voi sen tietenkin itselleen hommata ja osallistua sitten. Kyseisen kilpailun ideana on olla luova ja ottaa kuva labello star huulivoiteesta. Parhaat palkitaan mahtavilla palkinnoilla. Pääpalkintona on mm. matka kahdelle Berliiniin! Itse aijotaan kyllä ehdottomasti osallistua. Osallistumisakaa on 31.12.2013 asti. Kyseiseen kilpailuun pääset osallistumaan tästä linkistä. Onnea kaikille!

Tälläinen oli meidän vinkkaus näistä tuotteista. Toivottavasti tästä oli jollekkin jotain apua. Postaus toteutettu siis yhteistyössä labellon kanssa.

11 comments:

 1. Anonymous14/9/13 20:41

  kiva että kerroitte näistä tarkemminkin, muutamalla muulla bloggaajalla oon nähny vaan pienen maininna noista ja jotenkin tulee olo että he vaan lähinnä hyväksikäyttävät noita yrityksiä.
  Toi vitamiinijuttu on ihan älyttömän hyvää!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. nii :) haluttiin kertoa hyvin !!! ja se on kyl hyvää! maistuu hyvälle xd

   Delete
 2. Anonymous14/9/13 21:54

  Käytin muutaman vuoden juurikin noita huulirasvoja. Mulle tuli todella ikävää allergiaa niistä pikkuhiljaa. Nykyään olenkin sitten yliherkkä lähes kaikille huulirasvoille tai -kiilloille... Suosittelen kyllä apteekista ostettavia rasvoja tai perus vaseliinia missä ei ole kaikenmaailman "kiiltoa" ja "makua" mukana...

  ReplyDelete
  Replies
  1. :o allergiaa ? oho aika jännä :/ voi harmi..

   Delete
 3. Anonymous14/9/13 22:07

  rajottakaa ny jo näitä yhteistyöpostauksia, teidän blogin taso on muutenki laskenu iha sikana.. :s

  ReplyDelete
  Replies
  1. ootko jotenki kateellinen? mun mielestä on just mahtavaa jakaa näitä muille ja kertoa omia mielipieteitä ja kokemuksia? jotta muut saa ideaa haluaako ne ostaa tai yms.. mun mieelstö nä on just mahtava juttu! en ymmärrä tollasta asennetta.. ja ikävä kuula että on laskenu, mutta ihan oikeasti, jos ei kiinnosta ni ei tarvitse lukea :D

   Delete
  2. Anonymous15/9/13 22:09

   Jatta just niin hyvin vastattu pisteitä sulle ihan oikein kirjotit!!! :)

   Delete
 4. Anonymous14/9/13 22:55

  Pitää kyllä ostaa labellon huulirasvaa entisen loputtua. :) kuulostaa nimittäin hyvältä nuo kaikki!

  ReplyDelete
  Replies
  1. suosittelen :) jotkut noista on tosi hyviä kyllä :)

   Delete
 5. Anonymous15/9/13 22:34

  Aw näytätte niin hyviltä, kiva et näitä teidän yhteiskuviakin alkaa taas tulla! :)

  ReplyDelete
 6. Anonymous15/9/13 22:37

  Voisitteko tehä noista sävyttävistä huulirasvoista tarkemman postauksen; jos sais teijän kameroilla tarkan kuvan huulista ennen mitään ja minkä sävyiseks nuo mikäkin tekee. oisko mahdollinen? :):)

  ReplyDelete