Sunday, 28 July 2013

Rannalla

Jatta: Viimepäivät oon viettäny aika tiiviisti auringon seurassa, niin kotipihalla kuin rannallakin. Antaa kuvien puhua puolestaan pienien selostuksien kanssa! Jeij

1
1 Hengailin yks kaunis kesäinen päivä (shortsit jalassa monen viikon farkkukelien jälkeen) yksin keskustassa ennen treenejä ja käppäilin uudet kengät jalassa itselleni rakot molempiin jalkoihin, mutta nautin jädestä.
2 Kesäyöt menee myöhään valvoessa musiikkia kuunnellen ja wehearttia selaillen. 

2
1 Yritin joku päivä ottaa kuvia, hahaa ei onnistunu.  2 Taas olin yksin, mut tälläkertaa herkuttelin päärynäpirtelöllä, joka maistuu muuten aivan ville vallaton jäääääätelölle! 

3
1 Lanen kanssa eilen rannalla   2 Pitsalla herkuttelua ennen sitä. Hyvin menee tää kesä herkkuja syöden. Katellaan kun koulut alkaa mahtuuko normivaatteet enää päälle xD

4
1 Freshinä treenien jälkeen tai ennen, enpä muista tähän hätään. Huomatkaa myös tausalla sotkuinen huone... 2 Tälle kuvalle ei varmaan tarvitse omaa tarinaa keksiä. 

5
1 Aurinko häikäsee, eilinen ylikuuma päivä. Ja on muuten pirun vaikeeta ottaa ulkona kuvia kun ei näe mitään. 2 Illan ajelujen jälkeistä kinttukuvaa, en tiedä miks otan aina näitä, mutta kai tässä oli pointtina se kuinka hämären tullen näytin edes jonkun verran ruskettuneelta.

6
1 Kotona aurinkoa, jäätelöä ja mansikoita. Täydellistä!  2 Jennan kanssa pyörimässä ympyrää, äkäset akat.

7
1 Mua ärsyttää noi nimipullo jutut. Arvatkaa vaan löytyykö sieltä Jattaa? No ei löydy, oon välillä Tuomas, Veli, Ville, Ukki, Bestis ja tällä kertaa Äiti...  2 Rakas halusi mäkkäriin, no me mentiin mäkkäriin. 

8
1 Lane tuli eilen meille yöksi ja tänään aamulla saatiin jokin loistoajatus lähteä nauttimaan viimeistä(?) aurinkoista päivää rannalle kumiveneen kanssa. Mauto oli meijän kulkuväline ja tähän ratkaisuun päädyttiin. Naurua ja itkua kun se matka oli vähän mitä oli, mutta hengissä selvittiin rannalle ja rannalta kotia!  2 Täniä pintaan

9
1&2 Ja ehkä sitä väriä vähän tulikin. Pari päivää sitten otettu kuva ja tänään otettu. En tiedä vääristääkö valo, mutta wou jos paikkaansa pitää ni enpä ole näin ruskettunut koskaan ennen suomessa ollut! Tosin taas sain kaulaan aurinkoihottumaa, voi kyllä johtua siitä, että laitoin aamulla siihen hajuvettä -.- Viisas minä. 


24 comments:

 1. Anonymous28/7/13 18:49

  oij poikaystäväs o sulone ja ootte yhessäki nii söpöi :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous28/7/13 19:13

  Minkä ikäne oot ?

  ReplyDelete
 3. Anonymous28/7/13 19:21

  tunnetko sen pojan joka kuoli silläpäi, ku etkös sä asunu laukaassa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. asun joo. en tunne, olen joskus kyllä puhunut hänelle jotain että tuttu henkilö kyllä kyseessä... ;(

   Delete
 4. mitkä oli ohikulkijoitten ilmeet/reaktiot ku ajoitte tolla mautolla, jossa oli kumivene katolla? :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. ahahaha no kyllä pikkasen ihmiset katto ja autoilijat varsinki :D takana olevat ajo aika kaukana, pelkäsivät varmaa et vene lentää katolta Xd siltä se vähä välillä tuntuki ja ajettiin kyl tosi hitaasti :D mut joo autoilijat vähä katto pitkään..

   Delete
 5. Anonymous28/7/13 20:52

  millasta jalka treeni teet? sulla on tosi ihana hoikat jalat, ite käyn juoksee ja rappusiakin juoksen, mutta oisko mitään vinkkejä?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei mulla kyllä erityisen hoikat jalat oo :o mutta seki riippuu täysin luuston rakenteesta ja kropan mallista millaset jalat on, kyl nitä treenattua saa mutta jos on vaikka isot luut ni ei välttämättä saa tosi siroja jalkoja :o mut siis lajireenin lisäks käyn kans juoksemassa sillon tällö ja pyöräilemässä :) ei mul oikee oo mitää erikoisia vinkkejä xp

   Delete
  2. Anonymous29/7/13 15:45

   kannattaa tehä sekasin anaerobista ja aerobista, mut jos esim käy vaan salilla ja yrittää saada lihaksia kasvattamalla timmit jalat, niin ne muuttuu vaan isomman näkösiks, koska se rasva ei katoo siitä päältä pelkällä salitreenillä. Eli salia ja juoksua (tms muuta) niin hyvä tulee. Mut luusto vaikuttaa kanssa, kannattaa muistaa se.

   Delete
  3. Anonymous29/7/13 19:33

   Kyllähän ne jalat näyttää pienemmiltä tollasis pyllypystyssä kuvis ;) ....

   Delete
 6. Anonymous28/7/13 22:52

  hui sun jalat on pelottavan näköset ku ne on noi laihat o:

  ReplyDelete
  Replies
  1. ne vaan näyttää ....:D

   Delete
 7. Mä en keksiny missä muualla tätä vois kysyä, mutta kun teillä on noita SheInsiden vaatteita niin onko se S -koko teidän mielestä jotenkin "normaalia" pienempi? Aattelin meinaa tilata sieltä takin ja kattelin niitä S -koon mittoja ja tuntu että siinä saattais olla hihat jotenkin oudon lyhyet... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. suurin osa vaatteista mitä on tilattu on ollu niit one size kokoja :/ joten en osaa oikeen sanoa :o yhet shortsit tuli ja otin ne s kokona ja sopivat oli. Kyl ne koot vastaa aika paljo varmaa todellisuutta, mut kanattaa niist kattoo ne mitat, ku ne lukee niissä tuotteissa kuitenki:o niistä se varmaa selviää :)

   Delete
 8. täällä on kans yks Jatta, jota ketuttaa noi nimipullot ! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahah eikö ookki ärsyttävää!'

   Delete
 9. Anonymous29/7/13 17:48

  oot aivan ihanan ruskee ja rakastan sun hiuksiaaaa<3 :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi höpsö kiitos paljon XD <3

   Delete
 10. Anonymous29/7/13 20:53

  Onks sulla tai Jennalla Askii(ask.fm)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. juu löytyy! tuu vaa kyselee ; jattainourmind

   Delete
 11. Anonymous29/7/13 22:52

  hui ku oot laiha

  ReplyDelete
  Replies
  1. kuvat vääristää nii perkeleesti. oisinki noin laiha mitä tossa yhessä kuvassa

   Delete