Friday, 19 July 2013

Oma naama ja turhaa höpöttelyä

ajatta1 105
Jatta: Tän postauksen kuvat ei tunnu toimivan yhteen ollenkaan, mutta halusin tulla tälläsena perus tylsänä sateisena perjantaina teille vähän kirjottelemaan... Tosiaan, sunnuntaista asti mua vaivas kuume ja päänsärky, jonka vuoksi keskiviikkona kävin paikallisessa lääkärissä kattomassa mikä mulla on. Ne ei osannu sanoa melkein mitään, joten mut ohjattiin Jyväskylän terveyskeskukseen kaikennäköisiin testeihin ja kokeisiin. Koko päivä vierähti siis lääkäriltä lääkärille kipittäen. Selvisin verikokeistakin kyllä hengissä! Vaikka vapisin jo aamusta asti kauhussa, kun tiesin että multa ne tullaan ottamaan. Kaikennäköisten röngtenien ja pikkukokeiden jälkeen ne totes et mulla ei oo mikään? Ei mulla sitten vissiin ollutkaan, sillä tällä hetkellä jo heitän volttia ja kuperkeikkaa ja huudan yksin omia laulujani kotona. Olen siis elämäni kunnossa :)

Mua harmittaa ainoastaan yks asia, tää keli. Mulla on ollut siis viimeset pari viikkoa reenitaukoa ja taukoa vähän kaikesta, joten odotin että oisin nää päivät voinu vietellä rannalla ja tehdä ulkona kaikkea kivaa. Vettä vaan tulee niin paljon, että ei tuonne ulos mieli mennä. Maanantaina kuitenkin alkaa taas treenailu, odotan tavallaan jo sitäkin, sillä en oo urheillu aivan kamalasti näin viikkoina, leirin ja kipeilyn vuoksi.
Nyt lopetan kuitenkin tämän höpöttelyn ja meen laittaa kämpän kuntoon ja lähen äitin kanssa kauppaan! Kuvat on tosiaan jotain täysin randomia, mulla oli tylsää, oon yksin :)

ajatta1 067cajatta1 002catsaajatta1 076cajatta1 001ajatta1 023ajatta1 104

26 comments:

 1. Anonymous19/7/13 15:59

  Ei jumalauta sä matkit ollilan siskoksii ku kattelee sun postauksii! Ja sanotaan et sara matkii anikaa... sä oot niin niitten kopio ja koko sun blogis! Keksi välil jotain omaa! Jos ihmisii kiinnostaa:

  saralovesy.blogspot.com

  annika-o.indiedays.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. siis mitä ihmettä?! miten niin muka :DD saat nyt kyl antaa perustelut miten niin muka? kerro mulle? mitä samaa mun postauksissa muka on kun heidän?

   Delete
  2. Anonymous19/7/13 16:21

   Voi hyvänen aika nää matkimisjutut :D ehkä jotkut iha oikeesti matkii toisia mutta useimmat ei ja musta on tosi säälittävää tulla muitten blogiin laittelee että sä matkit sitä ja tätä!! ihanku ihmisillä ei vois olla samoja juttuja ilman matkimista! ja mun mielestä jatan postaukset ei kyl matki millään lailla noitten kahden ihmisten postauksia.

   Delete
  3. kateellinen ano, jolla ei oo ees pokkaa heittää tollasta paskaa omalla nimellään.. :-)

   Delete
  4. Anonymous19/7/13 16:45

   voi herranjumala eihä noissa blogeissa on mitää samaa :D

   Delete
 2. Anonymous19/7/13 16:40

  missä joukkueessa sä nyt oot ku eikö teiä joukkueesta tehty kaksi joukkuetta?:)

  ReplyDelete
 3. Täytyy kyllä sanoa kans että en ymmärrä tuota ihme pilkunnussimista.:D Suomesta/maailmasta löytyy satoja tyttöjä joilla on blogi,ja yleensä sinne kirjotetaan(laitetaan kuvia) ihan semmosia kun itse haluaa.. Enkä kyllä ymmärrä tuota ensimmäisen anon kommettia sitten lainkaan.Täysin kaksi niin eri blogia. Itse olen aina tykännyt Jatan kaikista postauksista :) Kaikki on niin Jatan näkösiä ja just hyviä :) Että nuo säälittävät anot jotka ei kehtaa "omalla nimellään" näyttäytyä niin painukaa vaan perseeseen haukkumaan toisten kovalla vaivalla väännettyjä postauksia. :) Toivon vaan että tää blogi pysyis just tämmösenä,koska tää on vaan yksi mun lempi blogeista,enkä ole missään ennen tämmöseen törmännyt !! GO JATTA ! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! täysin samaa Mieltä! oot ihana kiitos paljon :)

   Delete
 4. Teijän blogi on yks lemppareista ! ja sun hiukset on ihanaat nimim. kade :D

  ReplyDelete
 5. Anonymous19/7/13 21:07

  oot nii kaunis♥ olis kiva tutustuu :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitoksiiiii :3 no tuu juttelee!! vaik kik? jattainourmind

   Delete
  2. Anonymous20/7/13 02:52

   Juu vois jokupv jos uskallan ;)

   Delete
 6. Anonymous19/7/13 22:08

  "taukoa vähän kaikesta"?? lane??

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei todellakaan !! eikö mun edellisestäki postauksesta nähty et oltii ajele etc :) ei oo ollu taukoa muuta ku reeni, blogi, kavereide kaa olo ja semmone normi chillaus ku on ollu nii paljo tekemistä! ei oo todellakaan taukoa lanesta <3

   Delete
  2. Anonymous22/7/13 21:45

   No huh!!! Hyvä, ootte niin soma pari<3 :)

   Delete
 7. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 8. Voi herranjestas noita anoja :D siis on oikeesti henkilöitä jotka matkii ja saattaa muisuttaa toista blogia jo ihan saman persoonallisuuden takia. En ole lukenut tätä blogia ja löysin tämän blogin tänään mutta ei vaikuta matkitulta ihan mukavalta vaikutat :)

  ReplyDelete
 9. Hei ku oon menossa 7.8 tukholmaan nii missä kaupoissa kannattais sillee "ehdottomasti" käydä? Tyylii just hm, hollister ja tämmöset?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous20/7/13 09:05

   ei kannata mennä tukholmaan asti tsekkaa henkkamaukkaa joka on suomessa jokakulmassaki ja samat vaatteet tulee ehkä kuukauden myöhässä

   Delete
  2. Anonymous20/7/13 18:12

   ruotsin hm:ssä eri vaatteita ja hintakin on hiukan matalampi.

   Delete
  3. Anonymous20/7/13 19:06

   tämä. itse kiertäsin kaukee kaikki h&m, ginatricot, lindexit yms koska niissä on aivan täysin samat vaatteet lähes samlla hinnalla kun suomessakin. Eli kannattaa ettiä jotain kauppoja mitä on esim pelkästään helsingissä tai ei sielläkään. Forever 21, Bershka, Newyorker jne

   Delete
 10. Anonymous20/7/13 12:23

  Vitsi teil on kyl niiin ihana blogi!! Ootte niin ihania ja kauniita kumpiki! Ois kiva tuntee teijät! ;)) Ja vit* noiden anojen puheista oikeesti, tollanen on niin ärsyttävää tulla anona haukkuu ja pilkkaamaan ;//

  ReplyDelete
 11. Anonymous20/7/13 18:29

  Tän blogin löytää kyl jos hakee annika ollilan googlen kuvahausta...

  ReplyDelete
 12. Anonymous21/7/13 17:25

  Oliko kovakin kuume jos menit kolmen päivän päästä lääkäriin? O.o

  ReplyDelete