Tuesday, 9 April 2013

Hyviä aamuja

IMG_6884
Jatta: Hyvää huomenta, vai pitäiskö sanoa päivää. En ehkä heränny huomenten aikaan, mutta väliäkö tuolla. Otin turhia kuvia, uudesta puuterista minkä eilen nopeasti kaupungilla käytyä ostin, sekä mun sotkusesta tukasta ja meikittömästä naamasta. En jaksa panostaa haha mitäpä sitä turhia laittautumaan kun kotona mä tänkin päivän melkeen kokonaan vietän, kokeisin lukien. Plaah, haluisin kirjottaa jostain kivasta aiheesta teille, mutta mun pää lyö vaan tyhjää.

En tiiä kerkeenkö nyt palailla kirjottelemaan vähään aikaan, koska kokeet painaa tosiaan päälle ja viikonloppuna olis pitkästä aikaa taas isosleiri. Tavallaan en millään jaksais lähteä sinne, tekis mieli vaan rentoutua kotona ja nukkua pitkään niinkun nämä viimepäivät, mutta uskon että siitäkin tulee ihan hauskaa! Mutta ajattelin kuitenkin tehdä sen kuvapostauksen, joten päivittäkäähän kohta tätä sivua niin saatte erillisen postauksen johon pääsette ehottelemaan kuvattavia aiheita :) Ja sitten vielä pari ilmotusasiaa:

Käykää tsekkaamassa meidän kaverin tekemiä maGeit biisei tuolt hänen soundcloudista, sinne pääsette tuosta alhaalta !Ja toinen juttu, käykäähän vielä laittamassa Lanen blogiin kysymyksiä liittyen meihin, häneen, minuun, ihan mihin vaan, keksikää jotain omaperästä halutaan tehä hauska video teil! Sen väsäämistä nimittäin luvassa lähiakoina, mutta kysymyksiä kaivataan lisää! Niitä voitte laittaa suoraan LANEN POSTAUKSEEN .

Nyt kiitän ja kuittaan tässä parit turhamaiset kuvat, ehkä tää teksti ja nuo pari asiaa oli nyt ne oleellisin! (:

IMG_6698IMG_6886IMG_6979saIMG_6881IMG_6890IMG_6972IMG_6985

13 comments:

 1. Anonymous9/4/13 14:37

  Asuuko Lane yksin vai perheen kaa?
  Kuinka kauan ootte ollu yhesssä?
  Miten tustuitte?

  ReplyDelete
 2. LAITTAKAA KYSYMYKSET SIIS LANEN POSTAUKSEEN SIELTÄ MYÖS NÄÄTTE MITÄ ON JO KYSYTTY :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous9/4/13 14:49

  varmaa toiki kysymys laitettu tähän koska toi linkki lanen blogii ei oikee erotu ja ihanku sanoisit et laittakaa ne just tähän :D et vaiha sen :)

  ReplyDelete
 4. Anonymous9/4/13 15:35

  jatta voitko tehä susta ja lanesta postauksen? niinku et mistä tää teiän juttu lähti yms :) jos et oo jo tehny.. oot älyttömän kaunis <3 !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous9/4/13 15:56

   onjo tehnyt :) http://jattajenna.blogspot.fi/2013/01/jatta-sydan-arttu.html

   Delete
  2. jep siinähän se ! kiitos :)

   Delete
 5. Anonymous9/4/13 16:14

  nam hedelmiää :3

  ReplyDelete
 6. Anonymous9/4/13 18:34

  miks kysymyksii pitää kerjätä?? :/ mua ei rehellisesti sanottuna voisi vähempää kiinnostaa teidän yksityisasiat, vaikka tätä blogia silloin tällöin lueskelenkin. (lähinnä asujen takia).antaa ihmisten itse kysyä jos on kysyttävää, eikä väen väkisin ruikuttaa vääntämään niitä kyssäreitä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei oo kerjätty ja kyseistä postausta on toivottu ! älä lue jos häiritsee :)

   Delete
 7. Sun Jatta täytyy patsitaa lanee kirjottaa sen blogiin!:)

  P.s. Kiva tuo puuteri !:)

  ReplyDelete
 8. Anonymous11/4/13 19:15

  olis kiva nähä jennasta ja sen poikaystävästä yhteiskuvia :)

  ReplyDelete