Sunday, 24 February 2013

Lomalla aijon

1

Jatta: Viettää mahdollisimman paljon aikaa kavereiden kanssa, yökyläillä, valvoa myöhään, katsella leffoja, party hard, nauraa paljon, tehdä hyvää ruokaa ja nauttia lomasta ja siitä ettei ole kiire mihinkään. Mun vapaa-aika normaalisti ei riitä kavereiden kanssa hengailemiseen hirveesti, joten tästä lomasta ja vapaudesta kaikki irti!


2

Kuvailla paljon, panostaa blogiteksteihin, tehdä teemapostauksia, pitää outoja kuvailureissuja ja panostaa tähän hommaan ajan kanssa, kerrankin kun sitä on! Ehotuksia otetaan vastaan, jotain videota yritän ainakin tehdä yksin, tai Jennan kanssa :-)


3

Ottaa rennosti, nukkua pitkään, nauttia ihanista aamupaloista, pitää löhöilyvaatteita, pitää hiuksia sotkusella nutturalla, kattoa päivät pitkät tvtä, olla meikkaamatta ja stressaamatta yhtään mistään.


4

Mennä shoppailemaan Kuopion uuteen ostoskeskukseen äitin ja mummin kanssa. Jospa sitä löytäis pitkään hankinnassa ja haaveissa olleita juttuja, en malta oottaa!


5

Urheilla aina kun mahdollista, juosta pitkiä lenkkejä, kuunnella musiikkia täysillä, käydä ryhmäliikunta tunnilla, tehdä lihaskuntoa ja venytellä. Mun reenaamis innostus on vasta tehnyt tuloaan joten ei tee edes mieli pitää taukoa reenaamisesta, vaikka cheer-treeneistä treenitauko nyt onkin.

Siinä jotain pieniä suunnitelmia tulevalle viikolle. Ei mitään suurta ja kummallista, loman rennosti viettämistä vain. Mitäs te ootte meinannu tehdä nyt lomalla ja te joilla jo oli mitä teitte? :-)

28 comments:

 1. Anonymous24/2/13 15:11

  Ihme suunnitelmat: "aion panostaa blogiin ja kuvailla yms" haloo sulla on viikon loma ja teit tämmösen postauksen joka yleensä tehään joskus uutena vuotena seuraavan vuoden varalle?!?!? Ei voi muuta sanoo ku lol

  ReplyDelete
  Replies
  1. miksei viikossa voi panostaa blogiin ?:D en ymmärrä näkemystäsi ! ja mitä siten jos näitä asioita aijon lomalla tehdä niin sillon ne on osa mun suunnitelmaa, sori etten mene normi kaavan mukaan ja tee tälläistä vuoden alussa VAAN nyt lomalla :) puspus

   Delete
 2. Anonymous24/2/13 15:31

  millä ootte tehny ton bannerin ? :-)

  ReplyDelete
 3. Anonymous24/2/13 15:33

  millon sä meet ikanoon?

  ReplyDelete
  Replies
  1. onks toi nyt se uus kauppakeskus xd? keskiviikkona meen:)

   Delete
  2. Anonymous25/2/13 11:27

   se on matkus :)

   Delete
 4. Anonymous24/2/13 16:07

  Mulla alkaa loma vasta viikon päästä.... Hienot suunitelmat sulla, nauti :)

  ReplyDelete
 5. Mun mielestä oli kiva postaus!

  ReplyDelete
 6. Anonymous24/2/13 19:23

  mul loppuu tänään loma...alko jo viikko sit yhyy en haluu kouluu:( kivat sulle, pidä hauskaa! :)

  ReplyDelete
 7. Anonymous25/2/13 11:16

  sä et varmaan edes tiedä mitä raju bailaus on :D:D:D:D penska

  ReplyDelete
  Replies
  1. penska :DDD??????? ai en tiedä, voi voi

   Delete
 8. Anonymous25/2/13 11:18

  jännittääks sua aina kattoo tulleet kommentit ku ei voi ikinä tietää mitä sielt boxista paljastuu!:o mua aina hirvittää kattoo mun blogista kommentit xD

  ReplyDelete
  Replies
  1. no joskus mut ei nyt sillee koska negatiivisia ja positiivisia kommentteja tulee aina

   Delete
 9. Anonymous25/2/13 11:46

  Missä kuntokeskuksessa käyt ryhmätunneilla? :-)

  ReplyDelete
 10. Anonymous25/2/13 14:59

  näin ig:ssä sun masusta kuvan ja se oli tosi hyväs mallis jo! :) itelläkin päällä just urheilu into ja haluan kans ne sixpackin palat vielä kesäksi näkyviin!! haluisikko millään ottaa kameralla sun masusta kuvia :)? habasta yms :)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. hhaha no kiitos:) voin mä ehkä joskus, sit ku oon saavuttanu paremmi tavotteen ;)

   Delete
  2. Anonymous25/2/13 16:28

   jännitiks sä siinä sixpäkkiä vai niinku onks se tollanen ku oot normaali?:)

   Delete
 11. Anonymous25/2/13 17:36

  tää oli tosi kiva postaus! :)

  ReplyDelete
 12. Jattaa !! Tuutsä Kuopioon! Jos kerkiit ni voidaaks nähä matkukses (eli se kauppakeskus) ku mul o kotoo sinne vaa kävelymatka !!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. tuun!! joo pitää kattoo jos vaik kerkeiss!! en Tiiä yhtää millainen päivä tulos ku äitin ja mummon kaa tuun, niitte aikatauluilla mennää XD

   Delete
 13. Anonymous26/2/13 19:32

  Mikä päivä oot menossa kuopioon matkukseen?:D meinasin vaan kun itekkin oon menossa keskiviikkona et ootko tulossa samana päivänäXD

  ReplyDelete