Wednesday, 30 January 2013

Väritöntä

IMG_4597 Jatta: Tää postaus on kamala. En tykkää tästä yhtään, kuvien sekavuus ja tylsyys. Noh, aina ei voi miellyttää kaikkia tai ketään. Tuossa nyt näkyy hieman tämän päivän asua. Päällä oli myös vanssin paita, mutta eipä se tuolta takin läpi nyt näy. Ulkona on aivan jäätävän kylmä hyrr ja hirvee lumimyrsky ja minä idiootti aamulla laitoin nahkatakin päälle. Luulin viettäväni sisällä koko päivän ja niin vietinkin, lukuunottamatta 5minuuttia, jotka odotin bussia pysäkillä. Mä en oikeestaan edes tiedä mitä mä tässä selitän ja tällä tekstillä haen, mutta menkööt välillä vähän höpöttelyksi...

Tilasin pari päivää sitten ebaystä vähän juttuja aika alehintaan hehe ja tässä ootelenkin, että millon ne tulee. Tosiaan en tiedä yhtään kauanko toimitus kestää ja meneekö tulliin tai vastaavaa, joten joku tietoinen siellä ruudun toisella puolella vähän mua valaiskoon :) Mulla ei nyt muuta höpötettävää tässä olekkaan oho, joten heitän selälteni sohvalle ja rentoudun hetkeksi aikaa. Tänään kuitenkin vielä luvassa historian tehtäviä ja reenit.

IMG_4675IMG_4606IMG_4665IMG_4608

45 comments:

 1. Anonymous30/1/13 16:23

  tosi kiva blogi!:) sulla on aivan ihanat hiukset:3

  ReplyDelete
 2. Anonymous30/1/13 16:24

  Kivoja kuvia ja mistä toi sun nahkatakki on ? :))

  ReplyDelete
 3. Anonymous30/1/13 17:10

  tiiäks te mitään photoscapen tyylistä muokkaus ohjelmaa mac:eille ?

  olisin tosi kiitolline jos vastaisitte (: !

  ReplyDelete
  Replies
  1. mä en osaa yhtään sanoa :/ aika yksinkertainen toi photoscape on että uskoisin löytyvän monia samantapaisia :)

   Delete
 4. Anonymous30/1/13 18:07

  boyfriend postaus? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. tehty jo :) http://jattajenna.blogspot.fi/2013/01/jatta-sydan-arttu.html?showComment=1359314914092

   Delete
 5. Anonymous30/1/13 18:10

  poikaystäväpostaus..voitko tehä sellasen? :33

  ReplyDelete
  Replies
  1. http://jattajenna.blogspot.fi/2013/01/jatta-sydan-arttu.html?showComment=1359314914092

   Delete
 6. Jos oot tilannu jotai mikä on maksanu yli 30e? En o varma oliko se toi hinta nii kuitenki ni se saattaa mennä tullii ja jos on painava se mitä tilasit ni saattaa mennä. Mut siis ite oon tilaillu koruja ja meikkisiveltimiä ja kännykä kuoria ja mekon ja kengätki oikeestaa nii mikää ei niistä o menny tullii nii jos et mitää super isoo ostanu nii don't worry!! (---: toivottavasti oli apua tästä kommentista!(:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aa okei kiitos paljon! tilasin noin 25eurolla :)

   Delete
 7. Anonymous30/1/13 19:07

  ei ollu turha postaus ku just kiva :) kaunis oot !

  ReplyDelete
 8. Anonymous30/1/13 19:20

  Moikkamoimoi :) kiva blogi oot kaunis viettäkää hyvä elämä ja yrittäkää olla onnellisia!!!!!!

  ReplyDelete
 9. Anonymous30/1/13 20:26

  Jos tilasit ebay uk:sta niin ei tuu tulleja. Useimmat myyjät ilmottaa myös kuinka pitkään toimitus kestää.

  ReplyDelete
 10. Anonymous30/1/13 20:43

  Kaunis oot :)! Pirtee blogi (:

  ReplyDelete
 11. Anonymous30/1/13 21:39

  riippuu millä hinnalla tilasit ja tuleeko jostain aasiasta tai jenkeistä :) mun mielestä ihan muutamasta kympistä ei oo vielä mitään pelkoa tulliin! mitä muuten tilasit? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. aaa no hyvä XD tilasin laukun ja takakuoren:)

   Delete
 12. Anonymous30/1/13 23:07

  Mä en voi ymmärtää miten teidän blogilla on noin paljon lukijoita. Teidän kuvissa on harvoin mitään ideaa, ne on usein huonolaatusia/heilahtaneita, tekstit on yleensä täysin turhaa löpinää, mikä ei kiinnosta edes teitä itseänne, postauksissa ei oo ikinä mitään uutta vaan ne noudattaa aina samaa vanhaa ja tylsää kaavaa ja oikeestaan koko blogi on huonontunu alkuajoista ihan älyttömästi!

  Teidän blogista on tullut TYLSÄ. Kaiken lisäks te ette näytä itekkään pitävänne tätä enää samalla innolla kun ennen. Se, että postaatte postauksia, jotka ei miellytä edes teidän omaa silmäänne, ei todellakaan oo hyvä juttu. Eikö teidän pitäis tehdä tätä blogia teidän ITSENNE takia, eikä sen takia että blogilla on niin monta lukijaa. Onko teidän pakosti väännettävä jotain postattavaa, oli sitten huonoja kuvia tai ei-mitään-asiaa.

  Tsemppaisitte nyt, jättäisitte vaikka koko homman jos se ei hyvältä tunnu, mutta siltä näyttää, että ette edes ite tykkää tästä hommasta enää ja se kaikuu valitettavasti myös meihin lukijoihin. Tsemppiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kyllä mä tästä hommasta ainaki tykkään! mutta tämän hetkisel elämän tilanteel ja ajalla mä en pysty luomaan tänne mitää tosi erikoisia postauksia ..

   Delete
 13. Anonymous31/1/13 13:00

  käyttäydyt ihan samalla tavalla kun ala-asteikäiset pikkutytöt! missäköhän oot kasvanut kun oot jääny noin vitusti kehityksestä jälkeen. ei millään pahalla mutta tämä nyt vaan sattuu olemaan karu fakta. toivottavasti kasvat, pelottaa ajatus siitä että ens vuonna oot jo täysi-ikänen

  ReplyDelete
  Replies
  1. ja Karu fakta on myös se että tiedän kuka olet :)

   Delete
  2. Anonymous31/1/13 20:00

   samaa mieltä !

   Delete
  3. haluisin vähä perusteluja tälle asialle?

   Delete
  4. Anonymous31/1/13 23:48

   no mun mielipiteeni ainakin asialle on se, että käyttäydyt täällä blogissa vähänkin kritiikkiä antavia ihmisiä kohtaan tosi töykeesti ja silleen että ite oot aina oikeessa jne. En tajua ylipäätään, että minkä takia et voi miettiä edes vähän että miten kirjotat, koska luot sitäkautta näihin lukijoihin kuvan siitä millanen tyyppi oot.Se, että vastaat tollatavalla antaa susta tosi lapsellisen ja ylimielisen kuvan ja kertoo ihan vaan sun kypsyydestä, jos et pysty miettimään saatua kritiikkiä myös siltä kantilta, että entä jos siinä onkin jotain totta ja että voisit ottaa siitä opikses. Kannattaa välillä vilkasta sinne myös sinne peiliin, eikä heti ensimmäisenä ruveta aukomaan anonyymeille : )

   Delete
  5. Anonymous1/2/13 14:56

   Sehän tossa aikasemmassa olikin pointtina, kun ei tää Jatta oo vielä päässy edes murrosiän yli. Sillä on katsos se pahin uhitteluvaihe menossa parhaillaan. Ehkä pitäis vähän antaa säälipisteitä sen vuoksi, onhan se nimittäin ihan ymmärrettävää eikä sille mitään mahda! :):) puspus

   Delete
  6. kyllä mä kritiikkiä osaan ottaa vastaan, pistää vaan hiukan ärsyttämään joskus kun kyllä huomaa mikä sitä rakentavaa ja mikä tyättä negatiivista on. ja jos olen jonkun mielestä lapsellinen niin en voi sille mitään. en esitä mimtään, olen oma itseni ja oikeastikkin lapsi vielä yli vuoden verran! Ei stiä mun täysikäisyyden lähenemistä tartte kauhistella, ja sitä paitsi, jos pelkän blogin kommenttien yms perusteella sanotte että oon kehityksessä jälkeen jäänyt kakara, ni voisitte miettiä että ehkä en osaa ilmasta tekstillä itteäni niin hyvin joten voin olla ihan erillainen in real life? joten älkää tehkö mun kommenttein vastaamisen pohjlata musta johtopäätöksiä, joskus voi vaikka vastatessa olla huono päivä? en mä tarkotuksella ole kakaramainen tai töykeä, koska tiedän etten oikeastikkaan ole:) kiitos nyt kuitenkin näistä kommenteista jos niin vois sanoa!

   Delete
  7. Anonymous1/2/13 19:19

   siis mitä ihmettä t a a s jälleen kerran. tullaan haukkumaan pikkutytöks ilman minkäänlaisia perusteluita? joku anto jälkeenpäin perusteluja mutta joo o. miten jotain voi 'pelottaa' että jatasta tulee täysikänen? ihan hirveesti varmasti vaikuttaa tonkin anon elämään :)

   mun mielestä jatta on just asiallinen "LAPSI", ei mikään tavan ärsyttävä teinipelle. ja joskus vois kyseiset anot vähän miettiä, että onko ne äitin pikkuset kultamussukat niitä kaikista kehittyneimpiä ja kypsimpiä yksilöitä ;)<3 ainakaan ei kommenttien perusteella käytöstapoja löydy

   Delete
  8. Anonymous1/2/13 22:18

   no mun mielestä siinä ei oo helvettiäkään väärää käytöstapaa jos pystyn perustelemaan mielipiteeni hyvin enkä sano sitä töykeästi. Kaikilla katsos ei aina tarvitse olla sama mielipide, vaan on ihan hyvä omistaa myös oma persoona.(en oo tää eka ano)
   Ja kyllä voin ihan suoraan sanoa että en ole mikään tyhjäpää vaikkaa joskus saatan täällä anonyymisti jotain mainitakkin : )

   Delete
  9. Anonymous2/2/13 11:24

   Selvä, no osotan sitten aiemmat sanani ekalle anolle. Tottakai saa olla omia mielipiteitä, mutta mun mielestä aika kohtuutonta sanoa mitään tollasta ("käyttäydyt ihan samalla tavalla kun ala-asteikäiset pikkutytöt! missäköhän oot kasvanut kun oot jääny noin vitusti kehityksestä jälkeen. ei millään pahalla mutta tämä nyt vaan sattuu olemaan karu fakta. toivottavasti kasvat, pelottaa ajatus siitä että ens vuonna oot jo täysi-ikänen") ilman mitään perusteluita ja just noi sanavalinnat kertoo paljon anon omasta kypsyydestä.

   Delete
  10. Anonymous2/2/13 21:44

   jeep no tässä olen kyl samaa mieltä, voi kritiikinkin tosiaan sanoo kohteliaasti :D

   Delete
  11. Anonymous3/2/13 19:15

   olen ensimäinen ano ja valittavasti toi mun kommentti oli kaukana kritiikistä, en ees ymmärrä mistä vitusta revitte ton kritiikkipaskanjauhannan. se oli ihan puhdasta vittuilua, suoraan jatalle! have a nice day everyone, elkääkä ottako we<3jatta-anonyymit itteenne, ei teis mitään vikaa oo vaikka jatan pyllyä tykkäättekin nuolla

   Delete
  12. huomasin kyllä :) ja tiedän kuka olet puspus

   Delete
 14. Anonymous31/1/13 15:43

  jep oon ylläolevan anon kanssa samaa mieltä. Kaikki postaukset noudattaa samaa kaavaa.
  Seisot tiedän pihalla, vaihtoehtoisesti kuvaat sun huonetta tai otat peilikuvia sun puhelimella. Postaukset sisältää "on niin kiire plaplaplaaa" turhaa tekstiä, joka ei kiinnosta ketään.

  Jos et saa mitään mielenkiintosta kuvattua, niin panosta tekstiin. Jos teksti tökkii niin panosta kuviin. Jos kumpikaan ei luonnistu niin odota muutama päivä ja postaa sitten.

  Muistan kun sillon alussa teillä oli sika siistejä kuvia ja hauskaa tekstiä ja tää blogi oli sika pirtee ja ilonen. Nykyään jenna postaa sillon kun sitä kiinnostaa täysin turhilla kuvilla ja sun teksti taas on jotenkin "tyhjäpäistä" tai että et oikeen ajattele mitään kun kirjotat. Joskus ois kiva saada myös semmosia postauksia missä pohdit jotain asiaa vähän syvemmin tms :)

  ReplyDelete
 15. Anonymous31/1/13 15:57

  Tääkin postaus on kiva ja tää blogi on huippu!! :)

  ReplyDelete
 16. Anonymous1/2/13 16:54

  millä ohjelmal toi banneri on tehty ? :-)

  ReplyDelete
 17. ihana blogi teillä ! :)
  käykää tsekkaa:
  http://nenna-maija-blog.blogspot.fi/

  ReplyDelete