Wednesday, 16 January 2013

Kamalakiire.

Jatta: Ääää hirvee kiire, tätä tää mun elämä on. En kerkeä paikoillee asettua, koulusta tulen ja takaisin menemään heti lähden, tällä kertaa reeneihin! Reenit alko siis maanantaina ja voi vitsit tän kauden venus on iha huippu! Mut en kerkee tosiaa nyt mitää höpöttää. Kuvista näätte viimepäivien asuja, ostoksia ja muita turhia otoksia. Perjantaina viimestään tulee hiukan parempaa postinkia.

1234

17 comments:

 1. jatta ooot niiii nättii!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. höpsis sinä vain :) kiitosss'!

   Delete
 2. oot älyttömän kaunis!!

  ReplyDelete
 3. ihana vaatekasa :--D <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. XD siivosin vaatekaappia hahah

   Delete
 4. Anonymous16/1/13 19:16

  jatta oot niin kaunis !! ja sulla on ihana tyyli ! :) ja näytät tosi iloselta ja pirteeltä aina :) ja ootte söpöjä ton sun poitsus kans :) ! lovetan sua !!

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha oijvoi ihana kuulla :) ai livenä näytän vai kuvissa XD livenä en viime aikoina kyllä ehkä .. kiitos :)

   Delete
  2. Anonymous17/1/13 00:06

   kuvissa,ja livenäki ku sut yks päivä näin keskustas !! :)

   Delete
 5. Anonymous16/1/13 19:30

  jatta oot ihana!<3

  ReplyDelete
 6. Anonymous16/1/13 21:23

  sun poikaystävällä on varmaa kapeemmat hartiat ku sulla!??!?! :DDD

  ReplyDelete
  Replies
  1. no toi kuva kyllä todella näyttää siltä ja korostaa sitä :D kyllä sillä varmaa kapeammat on, mä oon nii hemmetin harteikas :(

   Delete
 7. Anonymous17/1/13 15:29

  Oijoi nätti :)
  Oot niin luonnollinen (Jenna myös!!), et semmonen ihmeen cakeface. Siitä rispektiä :) (Y)

  Mut mulla oli kysymyskin. Ku sullahan on iPhone 5, nii onko siinä oikeesti hyvät kuulokkeet? Kuuluuko basso kunnolla yms? :)

  ReplyDelete
 8. Anonymous18/1/13 22:54

  sanot olevas onnellises parisuhtees, jonka uskon kyllä:) mut miks sit pitää instassa mennä kaikkien poikien kuvii kommentoimaa et ''kikme mä kikyou'' tms :DDD et eiks sulle riitä sun oma boyfriend vaan pitää mennä hyvnnäkösille jätkille vinkkailemaa niien kuvii ja laittamaa et kikkaa ......?

  ReplyDelete
  Replies
  1. seurustelen kyllä, ja oma poikaystävä todellakin riittää ???:O ja se kik you kik me juttu on läppäheittoo ku se kyseinen henkilö kikkaa mua aina välillä ?? en mä mitään vinkkaile kellekään, se on vaan juttuseuraa ja läpällä otettavaa. ohan ku seurustelevana ei sais jutella muiden jätkien kanssa ? ja toi Monikko ei edes päde, se on ainut kuka mua kikkaa ja tuli ite kikkaa. mulle todellakin riittää oma poikaystäväni en tajua mikä ongelma teille tää on? kyyläätte mun kommentoimista ja kikkailua??:D hankkikaa OMA ELÄMÄ :)

   Delete
 9. Anonymous19/1/13 13:08

  okeiokei:) ja satuin vaa näkee kyseisen henkilön joistain kuvista sun kommentteja ja joo on sallittua kyllä ihan, anteeks olin tosi syyttävä, toi oli eka ja vika kerta ku tällee puutun sun elämään tai tekemisiin ! älä muistele pahal :)

  ReplyDelete