Sunday, 13 January 2013

Answers part.2

Jatta&Jenna: Tässä tulee loput vastaukset kysymyksiinne! Jos viel jotai kysymyksiä ja kysyttävää noista meijän epämääräsistä vastauksista ni kyselkää kommenttiboksisssa vaikka ;)


Mite ootte noi täydellisiä? Kukaan ei ole täydellinen, ei mekään.

Jatta: minkä pitunen oot ku oot nousija ? Terkkarin mukaan 166,7cm, mutta se varmasti mittas väärin... oon kyllä pidempi

Mihin joukkueeseen meette ens kaudella cheerissä ? Pysyttekö venuksessa vai lopetatteko vai mitä ? Päästiin molemmat taas Venukseen

Koetteko olevanne onnellisia? Joo aikalailla! Aikaajoin saattaa olla vaiheita, kun tuntuu ettei olisi onnellinen, mutta yleisesti ajatellen joo.

Stressaatteko helposti ja mistä asioista? Stressataan! Molemmat eniten ehkä koulusta ja kaikista uusista asioista.

Millaista elämä mielestänne on? Kiireistä sillonkun on reenejä ja koulua siinä samalla. On meijä elämä  kyl ihan normaalia sitten kaikilta muilta osin heh

Minkä väriset lakanat sulla on? Jennalla on pilkulliset ja hellokitty tyynyliina haha ja Jatalla on harmaa/valko/ruskeat jotain ihme kiekurakuviota

Onko lemmikkejä? Jennalla on koira, Nippe

Lempi vaatekaupat? Molemmilla aika samat, kaikki peruskaupat mitä täältä löytyy eli ginatricot, carlings yms. ja sitten muita mitä täältä ei löydy on esimerkiksi cubus, monki, weekday, hollister, bikbok...

catss

Jenna: Kun säähän opiskelet lähihoitajaksi,niin mikä koulutusohjelma sua kiinnostaa tällähetkellä eniten? Ensihoito

Jatta: Kun sun poikaystävänhän nimi on Arttu,niin mistä se sen Lane lempinimi tulee? En oo iha varma, mutta viissiin sen sukunimestä

Millasista leffoista tykkäätte ja luetteko kirjoja? Kauhuleffat! Trillerit, komediat. Kaikki paranormaalit ja pelottavat on kyl parhaita ja ei lueta kirjoja, muuta kuin koulutöissä ja sellasissa.

Mitkä on teijän lemppari kirjat ja leffat? Kirjoista ei osata sanoa ja ei kyllä leffoistakaan, ehkä Sawit, The Uninvited ja bring it onit

Jatta: milloin aloit nousijaksi ja minä vuonna olit missäkin joukkueissa? Oon ollu aina nousija ja alotin 6luokalla Mars joukkueessa jossa olin puolisen vuotta ja siirryin kesken kauden Jupiteriin, jossa olin niin kauan kunnes ikää riitti ja nyt lähtee toinen kausi Venuksessa :-)

Jatta pelottaako sua karsinnat ? tuntuuko susta liia isolta nousijaks ? oot siis iha sopiva ei sillä. Kyllä pelotti ja välilä tuntuu liian isolta kun sanotaan että oon liian pitkä, iso yms ja alan epäillä itteäni. Mutta niinkun monesti oon sanonu ja monet muutkin on, ei sillä koolla ole mitään merkitystä voiko olla nousija vai ei :) se on tekniikkalaji.

Jenna onks sulla hyvä itsetunto ? tuntuu et ei oo vaik sul pitäis olla kyl !! Joskus on hyvä ja joskus ei ole.

Meinaatteko ruveta valmentaa joskus cheeppaa ? ja millo aattelitte ite lopettaa ? miks ? Haluttaisiin kyllä, mutta aika ei oikein riitä semmoseen. Lopettamista ei vielä tiedetä, laji on kuitenkin molemmille rakas. Ainoita syitä voisi ehkä olla jos paikat hajoaa, tai aika ei enää vain yksinkertaisesti riittäisi.

IMG_8798 ;)

Lempi tv-ohjelma? Jennalla Poliisit, Jatalla awkward ja kaikki rikossarjat.

Lempi herkku? Jatalla mustikkapiirakka omom ja Jennalla valkosuklaa

Lempi ruokapaikka? Amarillo ja Subway

Lasketteletteko molemmat?laudalla vai suksilla? Joo Jenna suksilla ja Jatta laudalla

Lempi lehti? Jennalla ei oo ja Jatalla varmaankin Demi

Saatteko viikko- tai kuukausirahaa? Saadaan molemmat kuukausirahaa

Paljon käytätte rahaa suunnileen kuukaudessa? 0-50e, riippuu tuleeko osteltua vaatteita, ruokaa yms muita tarpeellisia ja ei niin tarpeellisia asioita.

Minkä pitusia ootte? 166,7 ja toinen 168. Voitte funtsia kumpi on kumpi vaikka silmällä kattoen meijän pituuksissa ei oo kyl melkee mitää eroa haha :-D

Teettekö uudenvuoden lupauksia? Jos niin mitä? Tehtiin lupaus paremmista elämäntavoista, kuntoilua enemmän, herkut vähemmälle ja panostus kouluun.

Kauan teillä menee aamuisin laittautumiseen ja muihin aamutoimiin? Jos tähän laskee melkeen kaiken mitä aamulla tekee niin semmoset 45min.

Missä kaupungissa asuisitte mieluiten suomessa? Kaikkialla muualla kun täällä missä nyt... Helsinki ja pääkaupunkiseutu houkuttelis eniten tietenkin, Oulu, Turku, Tampere yms.

Mikä oli parasta vuodessa 2012 ? Uuden koulun aloitus, uudet kaverit, poikaystävät ja niitten seura, Jatalla rukan matka Elisan kanssa, joulu, tyttöjenillat, pitkät henkevät ja rentoilut parhaassa seurassa, yöttömät yöt ja kesäiset ajelut ja seikkailut. Jennalla myös se että se tutustu paremmin sen poikaystävään.

Kauan ootte harrastanu tsiippaa ? Jatta n.4-5 vuotta, tarkkaa aikaa vaikea sanoa ja Jenna n. 5 vuotta vähän yli

Onko rankkaa olla lukiossa ja harrastaa cheeppaa?  On joskus, joskus ei. Jos tän kaiken sais suunnitella ite ja menot ja tsydemit miten koulun ja reenit yhistäis ni ois helpompaa, mutta alaikäisenähän se on mahdotonta...

IMG_8696 (2)

Ootteko viel iskossa? miksi/miksi ei? Me ei oikeen tiedetä ollaanko :-D Ei meille olla sanottu ettei oltais, mut ei oo kyl pitkään aikaan tullut käytyä missään semmosissa jutuissa mitä siihen kuuluu.

Mitä kuuluu? Hyvää kuuluu :-)

Hyvät ja huonot puolet laukaasta? Huonoa on kun talvisin täällä ei näy missään ketään ja menoa ei oikeen tunnu löytyvän, tää on myös pieni paikka ja tää on kaukana kaikesta, kavereista koulusta ja paremmista menoista. Hyvää taas ehkä se että täällä voi olla miten lystää

Onks teil kuinka paljon facebook kavereita ja kuinka monta niistä oikeesti tunnette? On liikaa ja kaikkia ei edes tunneta, mutta kaveripyyntöjä tulee niin teiltä lukijoilta kuin muitten seurojen cheerleadereiltä, joten miksipä niitä ei hyväksyisi. Ja kyllä me yli puolet kavereistamme tunnetaan joltain osin.

Miten ootte sopeutunu uusiin kouluihin? Hyvin ollaan

Kuinka usein näätte toisianne? Joka päivä? Joskus saattaa olla päiviä ettei nähä, mutta suunnilleen aikalailla päivittäin.

Kuinka hyvin tunnette toistenne jätkät ja kuin hyvin ne tuntee toisensa? Hyvin tunnetaan!! Jennan jätkä on mm Jatan luokalla ja aika paljon on tullu vietettyä aikaa molemmat toisteme jätkienkin seurassa ja nekin keskenään. Mutta ei ne tunne toisiaan niin hyvin.

Kuvailkaa itteenne 3 sanalla? Jatta: äänekäs, rehellinen, outo.. Jenna: pirteä, ujo, omituinen

Kuvailkaa toisianne 3 sanalla? Jenna on tosi nauravainen, hauska ja kaunis terkuin jatta. Ja Jatta on hauska, kiva ja ymmärtää mua terkuin jenna.

Kertokaa toistenne ja ittenne hyvät ja huonot puolet?

Toistemme: Jenna: Jatassa hyvää kun se asuu lähellä, on nätti ja ymmärtää mua, huonoa kun se suuttuu välillä helposti. Jatta: Jennassa hyvää on just sama kun se ymmärtää mua, sen seura on aina hauskaa, Jennaan voi luottaa ja sillä on kiva tyyli ja kaunis typykkä on! Huonoa ehkä se kun se on tosiaan tosi laiska ja sitä se ei osaa koskaan sanoa mitään jos sitlä kysyy, se sanoo aina "ihan sama" XD

Ittemme: Jenna: Oon ilonen ja huonoa se että oon laiska... Jatta: Muhun on helppo tutustua (niin ainakin on sanottu), oon sosiaalinen ja ehkä huonoa se että oon tosi mustasukkanne ja harhaluulonen ihminen joissain asioissa.

Kerrotteko toisillenne ihan kaiken? Ihan kaikkeahan ei kerrota välttämättä kellekkään, mutta eniten asioitamme me varmasti toisillemme kerrotaan kun kellekkään muille.

cats

Kuinka suuren osan ajasta vietätte poikaystävienne kanssa? Jatta aika suuren, käy samaa koulua ja monesti koulun jälkeen ja aina vkloppuisin näkee. Jenna näkee vähintään kerran viikossa.

Minkä ikäsenä seurustelitte ekaa kertaa? Jenna 16 ja Jatta 15, jos ei ala-asteen juttuja lasketa.

Kuinka tärkeetä oma ja muitten ulkonäkö on teille? Oma ulkonäkö on tärkeempi kun muiden todellakin. Pidetään omasta ulkonäöstämme huolta ja on se aika tärkeä.

Mikä on teijän mielestä paras tapa kohottaa itsetuntoa? Kehuu välillä itseään, ajattelee asioita myös positiivisesti, ei usko mm. anonyymien paskapuheita ja luottaa itseensä. Ei oikeen osata sanoa..

Lempi vaate? Jatalla dr.denimit ja Jennalla värikkäät housut

Ahistaako kumpaakaan se, et teijän kuvat näkyy kelle vaan? Välillä ahistaa

Minkä ikäsenä alotitte bloggausen? Jenna ei muista ja Jatta taisi olla 7luokalla

Minkä ikäsenä bloggaus teijän mielestä kannattais alottaa? Sittenkun itseltä siltä tuntuu. Ehkä yläasteen puolella kuitenkin, ei kauhean nuorena.Onhan blogimaailma aika ilkeää välillä, senkin vuoksi.

Miten tapasitte teijän poikakaverit? Jatta facebookin kautta heeheh ja Jenna kaverilla.

Missä koulussa ootte?  Jenna sosiaali- ja terveysalalla ja Jatta Sepän lukiossa

Onks muurame aika kingi paikka? Ei todellakaan sori vaan :---D

18 comments:

 1. Anonymous13/1/13 20:51

  Hei jatta!

  Luin muutamia edellisiä tekstejä ja niissä oli niitä anonyymikommentteja.. Niistä ei kannata välittää, koska ne haluaa saaha vaan sun itsetunnon alemmas, kuha vaa et välitä niistä ja uskot ittees :) onneks sulla on kuitenki paljon myös lukijoita, jotka oikeesti pitää susta ja tästä blogista. Musta kirjotat kivalla tyylillä, ja laitat hyviä kuvia. Silti anot jaksaa valittaa, ne ei edes tunne sua, joten hyvä se on netissä haukkua..

  - jasmiina

  http://jassu123.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Anonymous13/1/13 21:11

  unohin kysyy et monta tykkäystä teiän fb profiilikuvil on?

  ReplyDelete
 3. Anonymous13/1/13 21:26

  Kiitti täst postauksesta =)) Ootte kivoja!

  ReplyDelete
 4. viimene.... lol teitä :((

  ReplyDelete
  Replies
  1. :))))))))) ei se enää oo, tiedät kyllä miksi

   Delete
 5. Anonymous13/1/13 23:37

  nyt tulee ehkä ei-aiheeseenliittymättömin kysymys ikinä, mut jatta- ku sulla oli ne ihmeen designskins-- tarrat sun edellisessä kännykässä, nii oliks ne hyvät? miten ne liimautu kännykkää, jäikö helposti semmosia kuplia pinnalle? tuliko tarrajälkea ku otti pois? entä kuluko ne ja mihin ne laitettiin sillon ku niitä ei käytetty? :D

  oon ehkä tilaamas semmosii ni aattelin et vois olla kiva jos sais vähä tietää et minkälailla ne käyttäytyy kännykäs :)

  KIITOS JOS VASTAAT!

  ReplyDelete
  Replies
  1. oli hyvät ja liimautu tosi helposti!! poistaessa ei mun muistaakseni jäänyt mitää jälkiä ku sehä on vähä sellasta paksumpaa tarraa :) ei ne kulunu ja roskiin vaa dit ku ei enää käytä?:)

   Delete
  2. Anonymous14/1/13 17:17

   okei kiitos :)

   Delete
 6. Anonymous14/1/13 00:59

  jatta ja jenna tää on ehdottomasti mun lemppari blogi !! <33 ps. jatta näin sut lauantaina h&m:llä oot älyttömän kaunis !! mut en uskaltautunu juttelemaa :( !!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahahah XD aijaaaa, no kiitos :))

   Delete
 7. Anonymous14/1/13 19:32

  huippu blogi :) Jatta kenen kaa seurustelit ekakertaa? ja millane se ihminen oli? mihi teillä kaatu sit :o
  ootte kyllä söpöi pareja teijä poikkisten kaa. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos kiitos :) öö haha ihan ihan ihan ekaa kertaa yks Vili ;D hahah ja oli kiva mut kaatu siihe ku oltii iha liian pikkusia :DD

   Delete
 8. Anonymous14/1/13 22:05

  heei jatta! kävin sun facebook profiilissa ja katoin et meillä on yks yhteinen kaveri joka asui vuoden espanjassa pari vuotta sitten ja oli mun kanssa samalla luokalla, ja katoin että tän kyseisen henkilön eksä on sun kanssa yhessa samassa kuvassa:D en viitti sanoa nimiä mut toivottavast tiiät ketä tarkotan:DD pakko kysyä mistä tunnette?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. en tuu mielee :oo tyttö vai poika mun kaa samassa kuvassa ja millanen kuva XD

   Delete
  2. Anonymous15/1/13 16:40

   poika, se on sun repparis siinä kuvassa:D

   Delete
  3. siis ai Jennan poikaystävä ?:D se on mun luokalla mm. ja oon mä sen jo vähä kauemminkin tuntenu sillee

   Delete
  4. Anonymous19/1/13 17:31

   oisko roosa hytönen?

   Delete