Thursday, 13 December 2012

Sm-kilpailut 2013 OSA 2

Jatta: Sunnuntaina saatiin nukkua pitkään! Kahdentoista aikoihin lähettiin takaisin jäähalille ja harmiksemme siis ei keretty jumboon shoppailemaan... Jäähalilla oli taas tunnelma katossa ja oli ihana nähä junnuja ja muistella niitä aikoja (vuos sitte) ku ite oli vielä pikkunen. Tänä vuonna junnut näytti oikeesti iha tajuttoman pieniltä! Tuli itelle iha sotanorsufiilis hahaaa. Seurattiin siis koko päivä junnujen kisoja + sennujen joitai sarjoja. Oli taas mahtavia ohjelmia ja positiivisii yllättäjiä! Youtubesta käyttäjältä vidivids löytyy paljon videoita jos jotain kiinnostaa! Tässä muutamat kuvat.

IMG_2595IMG_2598IMG_2593IMG_2613IMG_2618 Meidä ihana Mia lauloi maamme laulun ! oij IMG_2604IMG_2638IMG_2623IMG_2641catsdIMG_2648IMG_2660catsIMG_2663catsddIMG_2721IMG_2700 Huomenna alkaaki taas viikonloppu. Tää viikko meni niin nopeesti. Eipä mitää kovin erikoista ole luvassa, kuin huomenna äikän kirjaesitelmä kääks, koulun pikkujoulut (?), lauantaina mahdollisesti laskemaan talven ekat laskut ja sunnuntaista en vielä tiedä. Varmaan menee kokeisiin lukiessa, sillä ensviikko onkin se kauan odotettu koeviikko. uh ah taijan kuolla.

20 comments:

 1. onks sul kaikkien junnujoukkueiden ohjelmist kuvia?:)

  ReplyDelete
 2. vautsi upeet hiukset :D

  ReplyDelete
 3. vipas kuvas toi poika, ni mikä sen nimi on (jos tiiät), koska näyttää iha mun veljeltä? :--D

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei se kyl varmaa ookkaa! :D

   Delete
 4. heiii onks sun joukkuees jotain tiinaa ja kui vanha sä oot? :-)

  ReplyDelete
 5. Hei hyyyyyi iha jäätäviä kyl noi paristunt kuvat:O kovin hienoja venyvyyksiä.... :)

  ReplyDelete
 6. harmi että jupiterilla tuli paljon pudotuksia ): teillä meni kuitenkin tosi hyvin!! onko sulla kuvia spirit shakinista? :)

  ReplyDelete
 7. Tehän muokaatte kuvat photoscapella, niin voisitko kertoa, hidastaako se konetta yhtään ja onko se hyvä ? :) en uskalla ladata mun koneelle mitään, ennen ku oon täysin varma, onko sivu luotettava, koska tää on kerran jo hajonnu kun menin lataamaan jotain :/ kiitos !

  Ja teidän blogi on tosi kiva :)! Toivottavasti se Jenna nyt jaksais jatkaa kirjotteluu c:

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei se hidasta ja on hyvä :)

   Delete
 8. Upeita kuvia! :)

  http://followingmydreams-josefina.blogspot.com

  ReplyDelete
 9. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 10. Tosi kiva tää blogi :)
  Ja aivan mahtavii kuvia! Mut miten noi teijän hiukset on tuollai noin kivan pöyhkeet? Tai oikeestaa miten ootte saanu niistä tuollaset? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! Ne on krepattu :)

   Delete