Sunday, 14 October 2012

Pahoitteluja pahoitteluja..

Jatta: Tekee pahaa lukee kommentteja, joissa ihmiset selittää kuinka meijän blogi on nykyään turha ja meijän pitäis lopettaa bloggaaminen ja kaikkee mahollista valitusta. Myönnetään, että viimeaikoina ollaan oltu ehkä maailman surkeimpia bloggaajia, mutta ei ole todellakaan tarkotuksella. Aika on ollu vähissä ja on pitäny taistella monien eri asioiden kanssa. Nyt alko kuitenki loma ja tavotteena mulla itelläni olis ainaki kirjotella mahollisimman usein! Jennasta en tiiä,mutta uskon ja toivon että sekin yrittää :) Mutta tosiaan, jos tää on teijä mielestä turha, ni ei tartte lukea. Tuntuu se kuitenki pahalta ku ei me näitä isoja postaustaukoja tahalleen tehdä ja sitten tulee tommosta kommenttia. Mutta kritiikkiä se tavallaan on ja kritiikistä pitää ottaa vaan oppia ja neuvoa parempaan. Nyt vaan hölläillään ja katellaan mitä keksitää :) Tässä vielä parit puhelimella otetut kuvat ettei tule pelkkä kökkö teksti.

1

[1] Mä ginassa yks päivä otin kuvia ku vaatteet oli nii rumia.. [2] Aiva törkee nätti sateenkaari Jyväskylän yllä! [3] Pipu ja mä enkun tunnilla? [4] Laura ja mä jossain. Nättiänättiä

2

[1] Facepic part. 1583300800 [2] Vanha kuva musta ja mun parsakamusta Sofiasta <3  [3] Uudet feikki venytys korvikset ginasta! [4] Venailin Lanee meille, päällä ikivanha paita jonka olemassaolosta en edes tienny.

3

[1] Aleksi ja Aleksin normikuteet. [2] Kuvaa Tanhuvaaran hyvistä ruuista. [3] Tän aamun aamupala Tiinalla :) [4] Perjantai aamun hymy !

21 comments:

 1. Teidän blogi ei oo todellakaa turha! Ainaki jokanen bloggaaja kyl ymmärtää nää tauot ja sen et aika ei aina riitä bloggaamiiseen :) Teidän blogi on yks parhaista!!

  ReplyDelete
 2. se on inhottavinta ku porukka tulee haukkumaan pienenki inspiraatiopuutteen ja postaamattomuuden takia, kaikilla on sellasia vaiheita.. tehkää niinkuin itse parhaaksi näätte :-)

  ReplyDelete
 3. tollaset tyhmät kommentit on jotai niii turhaa! tää postaus oli päivän pelastus, koska oon jonkin aikaa ootellu kuulumisianne. lemppariblogi. (---: ♥

  ReplyDelete
 4. mä ainaki tykkään tosi paljon teidän blogista! Ja ootte molemmat tosi nättejä,oon kateellinen :D

  ReplyDelete
 5. ei tää teän blogi oo turha tosiaankaa! hyvää kannattaa nimittäin aina odottaa, eli ei teän postaustauot nii kamalia ole :-) oot hirmu kaunis!

  ReplyDelete
 6. mua ei häiritse ainakaan yhtään, just kiva että ei tuu niin tiheesee tahtii postausta koska sit sitä uutta postausta on kiva oottaa innoissaa :) ja taas kerran ihania kuvia!

  ReplyDelete
 7. ootko enää jennan kaveri, puhut siitä niinku roskasta ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. oon?? miten niin missä Muka oon puhunu siitä ku roskasta :DDDD ??

   Delete
 8. huohh.. ihmiset on niin tyhmiä, kun ne ei tajuu, että saatte kirjotella tätä blogia silloin ku haluatte. :D tullaan vaa neuvoon tänne anonyymina, kuinka tiedän pitäis postata niin ja niin usein.. tää teidän blogi on ihan huippu ja näkee sen nyt lukijamäärästäki, että ootte just hyviä:) helppo se on kateellisten huudella ko ei uskalleta ees omaa nimeä sanoa. älkää välittäkö tää on kuiteski teidän blogi! ;) huippua syksyä teille tytöt! :)

  ReplyDelete
 9. teiän blogi on just yks parhaista! jatkakaa samaan malliin:)

  ReplyDelete
 10. miten toi banneri on tehty? tai siis miten saa silleen et on just kuviotu fontti? :)

  ReplyDelete
 11. tehkää seuraavaks joku erikoispostaus, niitä ei oo näkyny tässä blogissa aikoihin ;o! ja kivoja kuvia! :)

  ReplyDelete
 12. Tää on ihana blogi jota ette saa poistaa. En ymmärrä niitä jotka vaan valittaa.

  ReplyDelete
 13. ootteko Jenna kaa jotenki etääntyny ? :o

  ReplyDelete
 14. tuttu tunne, ku ihmiset tulee haukkumaan sun omaa
  blogia ja jotkut alkaa haukkuu sua kirjoittajaa, vaikkei tunne sua ihmisenä millääkään lailla. pää pystyyn, te ootte mahtavia ja teillä on kuvaustaitoo ja ihania postauksia!:-)

  <3: melko uusi lukija www.nautinelamasta.blogspot.com

  ReplyDelete
 15. Teil on ihan huippuihana blogi!:-) ja ootte superkauniit molemmat! Hehee näin teiät perjantain enne treenei ku olin ennan mukan siel ku olin sitä moikkaas jyväskyläs, meinasin moikkaa mut en sit viittin !höh nyt kaduttaa :(

  ReplyDelete
 16. Ooon lukenu teijä blogia jo pitkää, älkää missää nimes lopettako!(: Tää blogi on ihana<3 http://pinkkejaponeja.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 17. tein blogi on hirmu ihana! jokanen vähääkää kouluu käyvä tajuu ettei oo aina aikaa tehä hienoi postauksii ja postailla usein, on hienoo et osaatte jättää tommoset valituskommentit omaa arvoonsa :-)

  ReplyDelete
 18. OoOOOOOTTEEEE IHANIA ETTE LOPETA BLOGGAAMISTA!:)

  ReplyDelete
 19. EI TÄÄ BLOGI OO TURHA! kuhan vaa vastaisitte enemmän kommentteihi nii ihan perfect :) mutta kaunis olet jattaaaa

  ReplyDelete