Monday, 2 April 2012

Ehotuksia?

IMG_0903

Jatta: Mua harmittaa ku huomasin kuinka kommenttimäärät on laskenu... Ja halusin siitä tullakki nyt postaamaan. Joskus jokaisessa blogissa on jaksoja jolloin lukijamäärä saattaa laskee tai kommenttimäärät tai muuten vaa postausten laatu huononee. Mut kysymys onki et miks ette enää kommentoi nii paljoo :( Se on oikeesti tosi piristävää ku kirjautuu sisää bloggeriin ja näkee et on tullu paljo kommentteja. Niin hyviä kuin huonojakin. Mut viimeaikoina ei oo tullu paljoa yhtään? Mikäköhä mahtais olla syynä. Onks postaukset huonontunu ..?
Mut tosiaan ollaan ehkä oltu huonoja vastaamaan teidän kommentteihin, mut luvataan kyllä petrata :) Ootte maailman parhaimpia lukijoita !

Ps. postausehotuksia saa taas heitellä! Ja kommentoikaa :)

66 comments:

 1. Anonymous2/4/12 22:32

  mua itteeni ei oo enää kiinnostanu kommentoida, koska ooon oottanu yli kuukauden.. joka päivä käyny kattomas koska se kaverikysymys video tulee. lopetan tän blogin kattomisen tähän ja ja lähden lukijoista ! heipähei

  ReplyDelete
 2. Mun mielestä teidän blogin taso on vaa laskenut aikalailla :/ Teidä blogii oli paljo kivempi lukee ennen. Kuvien taso on laskenu ja postaukset ei oo enään niin mielenkiintoisia. Mut varmasti taso taas nousee jossain kohtaa, kuten aina kaikilla blogeilla :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous2/4/12 22:39

  oon seurannu teiän blogia aika alusta asti ja tykkäsin tosi paljon ! nykyään vaan harmittaa kun laatu on vajonnu alas:( esim kuvissa. muuten jatkakaa ja kaikkee hyvää teille molemmille:)

  ReplyDelete
 4. Anonymous2/4/12 22:46

  varmaan sen takia koska teidän vastaukset kommentteihin on ok,nii,kiitti ja tätä mallia.. ette myöskään kaikkiin kommentteihin vastaile. tämä oli vain mun mielipide asiasta mutta aika paljon toikin vaikuttaa asiaan :)

  ReplyDelete
 5. sun hiukset on tos kuvas niin täydelliset! :)

  ReplyDelete
 6. Anonymous2/4/12 22:52

  ei näissä kovin monessa postauksessa oo oikein mitään kommenoitavaa.. mitä vois kommentoida esim. siihen että teillä on ollu tänään joku koe ja aurinko paistaa ja nyt on mentävä treeneihin?
  ja välillä tuntuu, että teidän vastaukset kommentteihin on aika tylyjä esim. "mm" -"joo" -"nii" tms
  tehkää enemmän sellasia postauksia, jotka ei liity teidän arkeen niin niitä on mielenkiintosempi lukee :)
  esim. teidän kodeista ois kiva nähä kuvia tms?

  ReplyDelete
 7. Anonymous2/4/12 23:06

  Voisitte esim. tehä postauksen jostain asiasta mikä teitä kiinnostaa paljon, ei cheer anteeks. Tarkotan, että esim. joku bändi, matkailu jne. Sellasiin on ihmisten helpompi ottaa kantaa kun johonki sellaseen mistä ne ei tiedä mitää:D mut jatkakaa tytöt ootte ihania<3

  ReplyDelete
 8. mä ite aina aattelen et en jaksa kommentoida ku kuitenki jotku muut kommentoi :--D tai siis tulee
  vähä sellai olo et tää mun yks kommentti ei merkitse mitää ku saatte muuten nii paljon kaikkii kehui ymsyms :/

  ReplyDelete
 9. Anonymous2/4/12 23:10

  voisitte tehä toivepostaud viikon ja enemmä muutenki kaikkii teemapostauksia, nykyää tosi monet postaukset kertoo vaa teiän koulupäivästä ja mukana pari asukuvaa + karkkipussi tai jotai muuta ei nii tarpeellista. ei keksi mitää kommentoitavaa. toivottavasti parannatte koska tää blogi oli iha sairaan kiva :))) kaikki teiän videot on aina iha mahtavii, niitä lisää !

  ReplyDelete
 10. Anonymous2/4/12 23:14

  No eiköhän se blogin taso taas nouse aikalailla ku tulee kesä ja paljon enemmän kuvaamisen kohteita ja tekemistä yms. :)

  ReplyDelete
 11. Teillä on ihana blogi. ei oo vaa tullu kommentoituu, en tiiä miks. voisha niitä tosin vähä erilaisiiki postauksii olla:)

  ReplyDelete
 12. Anonymous2/4/12 23:16

  Melkee joka postauksess on aina kuva puhelimesta tai josti turhanpäivösestä. Kuvien taso on todellakin laskenu, mikä on aika sääli ku teillä on ollu enne iha huippu blogi! :) ja mun mielestä tuo teksti on vähän teinimäistä.. Jään oottaa että petraatte! :)

  ReplyDelete
 13. Anonymous2/4/12 23:35

  ihan aluks sanon vaaaain et oon lukenu teijän yhteistä blogia alusta saakka (ja jatan omaa blogia kans aika alusta ja jennanki sillon yhes vaiheessa!) nii teijän blogi on alkanu huononee jotenki tosi paljon jo tosi kauan aikaa sitte.. ette enää kerro tääl muuta ku vaa mitä teitte koulussa, oliko kiva päivä ja treeneistä jotain ku ennen kerroitte vähän enemmän kaikenlaista ja teitte paaaljon enemmän postauksia ja erilaisia postauksia ettei aina vaa niitä samoja "oli kivaa koulussa, nähtiin kavereita koulun jälkeen ja mentiin harkkoihin" mut jennan postaukset on yhtä hyviä ku ennen ellei parempiaki, ainaki teksto sujuu paremmin ja on kivempaa luettavaa kun taas jatan postaukset on tippunu tosi paljon alaspäin.. toivottavasti löydätte viel lisää inspiraatiota ja intoo tähän blogii ja blogi paranis!

  ReplyDelete
 14. Anonymous2/4/12 23:47

  Musta teidän postaukset on nii samanlaisii kokoajan tai et ei oo mitään niin erikoisii postauksii. Kertokaa vaikka jotain uutta itestänne mitä muut ei vielä tiedä tai listatkaa jotai tärkeitä tavaroita/vaatteita/kavereita vaikka oisitteki jo ennemmi tehny sellasii nii tehkää uudestaan! Tai selailkaa millasii erikoisii postauksii muissa blogeissa ja ottakaa mallia niinku kaikki muutki tekee! :D

  ReplyDelete
 15. Anonymous3/4/12 00:30

  vastaukset tylyjä tai sit ette ees vastaa

  ReplyDelete
 16. Anonymous3/4/12 06:53

  joo asiaan ittel kans vaikuttaa toi teijän vastaustyyli. "ok, :D " jne. Ja joihinkin ei edes vastata..miksi vaivautua edes sitten kommentoimaan/kysymään?

  ReplyDelete
 17. Anonymous3/4/12 07:00

  Mulla on kans toi vastau juttu..vastaatte joskus ihan vaan "kiitti!" vaikka joku on ylistäny teiät maasta taivaasee..kattokaa mallia live the life you love iralta! Se vastaa aina niin pirteesti ja näkee et se oikeesti ilahtuu ja tulee hyvälle mielelle niistä kommenteista.

  ReplyDelete
 18. Anonymous3/4/12 07:14

  ette vastaa kunnolla kysymyksiin ni eipä kiinnosta enää kysellä

  ReplyDelete
 19. Anonymous3/4/12 07:24

  kaikki postaukset on aikalailla samanlaisia. ei oikein enää kiinnosta sinänsä lukee tätä blogii kun kaikki postaukset on aina samanlaisia tylsiä :(

  ReplyDelete
 20. Anonymous3/4/12 07:39

  postaukset ei oo enää niin mielenkiintosii. ja kuvien laatu laskenut :( mut tykkään siti !

  ReplyDelete
 21. Anonymous3/4/12 08:14

  blogin taso on yksinkertaisesti laskenu ja en tajua mite ootte saanu noin paljon lukijoita.

  ReplyDelete
 22. Anonymous3/4/12 08:57

  Mua harmittaa kun ette vastaile kommentteihin ja kohta tää blogi vajoo maan rakoon ):

  ReplyDelete
 23. Anonymous3/4/12 09:10

  Älkää tehkö postauksia niin usein jos ahluatte lisää kommentteja.. ja tehkää aiheesta postauksia ei vaan no tänään oli tätä ja näin..

  salla

  ReplyDelete
 24. ihan sika ihanat hiukset ja muutenki tää koko blogi on kiva! :)
  http://ll-onelifeliveit.blogspot.com/

  ReplyDelete
 25. heips, älä anna kommenttien häiritä. et sä tätä kirjota luultavasti kommenttien takia, vaan itses takia <3

  ReplyDelete
 26. Anonymous3/4/12 12:07

  Teijän kuvien laatu ei ole hyvä ja mun mielestä kuvista ei välity semmonen vau tunne. Vaikka peltipurkista voi saada hienon kuvan jos osaa kuvata ja luoda siihen hienon tunnelman jos kamerasta sen verran laatua löytyy.

  Ja en älyy miten täl blogilla voi olla näin paljon lukijoita? seuraan ihan sika ihania ja hienoja blogeja joissa on vaan tyliin 300-600 lukijaa ja ihmiset kommentoi niihin innoissaan. Koska ne tuo mulle ainakin sen vau tunteen kuvista ja saa piristymään.
  teillä kuvissakaan ei ole hirveästi väriä sitä voisitte tuoda lisää. Ja kuvat tuntuu aina teillä jotenki tärähtäneiltä kun noi kuvat on epäselviä?

  Mun mielestä tää blogi on aika massaa et on samoja asioita, kuin muilla tai kuvataan tällee tylsästi
  " tässä on kuva mehupurkista " Kuten jo sanoin sitä voi kuvata erinlailla ja hyödyntää ympäristöä jolloin kuva näyttää hienommalta.

  Voisitte pitää postausehdotuksen, jossa hyväksyisitte vain erinlaiset postaus ehdotukset kuin yleensä, jolloin tulisi vaihtelua. Tai kattoisitte muita blogeja ja kokeilisitte heidän kuvaus tapaansa


  Mut ootte kummiskin ihania ihmisiä, että ei se teissä vikaa ole :)

  tuossa vähän rakentavaa palautetta tytöt ! Näyttäkää meille lukijoille et voidaan olla taas ylpeitä teistä!

  ReplyDelete
 27. Anonymous3/4/12 12:23

  Kysykää toivepostauksia ja tehkää erikoispostauksia useemmin, ketään ei jaksa kiinnostaa päivästä toiseen samantyyppiset "kouluu reenii mäkkii asuu" -tekstit. Niinku joku heitti ni ei oo semmosiin mitään kommentoitavaa. Lisäks mua henkilökohtasesti on alkanu kyrsimään se, että Jatan naama on jokatoisessa kuvassa.....
  Ja kuvat. Ykstoikkosia, tylsiä. Jotai erikoista kiitos!!! Tai niin. Voi olla tavallisistaki asioista mut kuvatkaa niitä vähä eri tavalla..

  Tässä kuitenki postausehotuksia:
  - musiikkipostaus
  - lempiasiat
  - linkitä blogisi
  - iso asupostaus (kuvia kaikista asuista mitä teillä on ollu, kaikki vaa mitä löydätte niin kehiin vaan)
  - kiinnostuksen kohteet yleisesti [ei cheeriä tähän..]
  - nettipostaus/tietokoneen käyttö
  - lempivaatteet (esitelty yksitellen, hinta&kauppa tärkeetä)
  - elokuvapostaus
  - kauppapostaus [missä käytte, vähän vertailua yms.. ottakaa kaikki kaupat huomioon, prismasta ja sittareista ja urheilukaupoista lähtien niin ei jää pelkkään H&M - GT -tasoon.
  - matkustelu-postaus tai joku

  ReplyDelete
 28. Munkin mielestä teidän postausten laatu on huonontunu. Ennen luin mielenkiinnollla teidän postauksia mut nykyään harvemmin. Tykkäsin sun blogista jatta tosipaljon sillon kun sulla oli oma :)

  ReplyDelete
 29. Anonymous3/4/12 13:13

  Esimerkkinä tämä jennan edellinen postaus..siinäkää ei oo mitään kommentoitavaa koska melkein kaikki kuvat ovat vaan niin turhia tai niissä ei ole mitään ideaa. Sitten vielä se harmittaa kun 5. kuva siinä postauksessa (joka on paras kuva) on laitettu mustavalkoiseksi:/

  Ootte kuitenkin ihania ja hirrveeen kauniita ja uskon kanssa että kunhan nämä lumet sulaa niin blogin kuvien tasokin paranee huimasti! Ainakin viime kesänä tuli molemmilta tosi hyviä postauksia :)

  ReplyDelete
 30. Anonymous3/4/12 13:20

  hmm mä en oikee tiiä, varmaa siks ku en oikee inspiroidu tästä blogista ja kuten jotkut on jo sanonu ni kirjotatte yleensä vaa teijän arjesta yms. Ja mä oon vähä semmonen muutenki et en jaksa kommentoida blogeihi, yleensä vaa niihin lemppariblogeihin. Joskus alussa tää blogi vaikutti iha kivalle mut nykyää nääh ei niinkää.

  Voisitte just kokeilla tehä jotai erilaisempii postauksii, tuol oliki iha hyvin lueteltu kaikkee!:)

  ReplyDelete
 31. Anonymous3/4/12 13:28

  Teijän blogin laatu on huonontunu tosi paljon, ei mitää mielenkiintosta.

  ReplyDelete
 32. Anonymous3/4/12 13:38

  musta teidän blogi on tosi ihana ja musta tässä ei oo mitää vikaa! :) en vaan koskaan jaksa kommentoida mitään postausta kenenkään blogissa. mut seuraan kuitenki tätä tosi paljon :)

  ReplyDelete
 33. Anonymous3/4/12 14:09

  teillä on taso laskenu paljon ja postaaatte paljon harvemmin nykyään! pliiiiiiiiiiis petratkaaaa!!

  ReplyDelete
 34. Anonymous3/4/12 14:22

  TEILLÄ ON TÄYDELLINEN BLOGI !:)♥♥♥♥♥
  kunhan se kaverikysymyspostaus tulis;DD

  ReplyDelete
 35. voisitteko tehä sellasen postauksen jossa kerrotte teidä päivästä tai siis vaikka videolla tai jotain :)se ois kiva jos voisitte

  ReplyDelete
 36. Anonymous3/4/12 14:40

  Mun mielestä teillä on aivan ihana blogi!;) Ja Jatan hiukset,LOVE IT..

  Mutta joo postaus ehdotukset:

  -Päivä kuvina!
  -perheestä vähä enemmän;)
  -lempi asianne!
  -lempi julkkikset!
  -kaveri postai(eri kamuja ja otat kuvan niistä ja kerrot heistä);)

  Tossa oli nyt joitakin!!:)
  Kaikkee hyvää teille ja näiin!

  ReplyDelete
 37. Anonymous3/4/12 14:49

  kommentoin aina jokasista teijän postausta jotenki (: se on vaa tullu tavaks, mun blogissa ei oo ikinä ku ehkä 1 komma ja se harmittaa :( mut se kaverikysymys video ois kiva saada ja jtn muutaki ihan perus videopostausta (: kuva postauski ois nice !!

  ReplyDelete
 38. noku mä en ainakaan jaksa aina kommentoida ellei siihe todellaki oo aihetta! tai siis jos joku kuva on tosi nätti ni kommentoin luultavasti tai jos postauksen kuvat on nii kivoi et haluun ilmottaa siitä ynm:). mut eiköhän tänki blogin taso nouse kesää kohti ku ainaki mua toi loskapaska masentaa :p

  ReplyDelete
 39. Anonymous3/4/12 15:04

  Teidän bloginne kuvat on vähä huonoja ja huonolaatusia, mut ei liian :)  TOIVEITA:

  -video ! joku päivä videona tms... tai sit iha joku perushöpötys ja esittelkää vaikka shoppailuostokset videona :)

  -päivänasukuvat !! ETENKI JATAN :)

  ReplyDelete
 40. Anonymous3/4/12 15:46

  teijän kuvien laatu on nykyän tosi huono. ne nyttää ihan joltain digikameralla otetuilta. kirjotukset on vähän turhia ja asiaakaa ei näytä olevan yms. postauksia vois tulla sinänsä harvemmin koska en jaksa kattoo ees näitä postauksia enää ku kaikki on lyhyitä ja ilman minkänlaista asiaa. (turhia)En tiiä ennen muokkasitte kuvia ainaki teävämmiks ja sellasiks nyt ne näyttää ihan tärähtäneiltä ja nii edespäin!

  ReplyDelete
 41. Anonymous3/4/12 15:48

  joo joku sanoki et ei cheer-juttui niin kauheesti. muaki joskus ärsyttää kun en tajua siitä mitään, jokatoises postaukses joku maininta tai kuva "joo tehtii stuntteja" tms.

  Voisitte tehä kerralla kunnon cheer-postauksen, luulen et en oo ainoo joka ei tajua siit mitään :D:D
  sillee et kertoisitte teiän "urheiluhistoriasta" ja kaikki temput kertoisitte ja selittäisitte muutenki kaikkii termei ;) :)

  ReplyDelete
 42. Anonymous3/4/12 15:58

  Höpsis, ei teidän postaukset ole huonontunnut. Voisitte tehdä vaikkapa videopostauksen tai jonkin postauksen missä näytätte alusta loppuun miten laitatte hiuksenne ja kertoa ittestänne jotain lisää=)=)=)

  ReplyDelete
 43. Anonymous3/4/12 16:04

  Jatta olet ihana♥ luen mielumin sun postauksia, anteeks ettten joka tekstiin jaksa kommentoida kun on paljon muutakin tekemistä, mutttta voin parantaa, ja vielä kerran olet IHANA♥

  ReplyDelete
 44. sillon alussa ku alotitte vastasitte kommenteihin kunnolla ja kaikkiin negatiivisiinki sillei hyvin, mut nyt (kun lukijamäärä on suurentunu varmaa..) ni vastaatte sillei ok mm nii joo emt kysy jatalta ja kiitos. ette enää nii värikkäästi tai sillei miten ennen:)

  ReplyDelete
 45. Anonymous3/4/12 16:31

  tehkää enemmän semmosia erikoisia yhteispostauksia ! ja tosiaan näitte kuvien laatu on huonontunu, mut tää on tää talvi, pimeetä ja aika masentavaa aikaa. Kesällä mä sain kamalasti inspiraatioo teiä postauksista, saan vieläki mut se on jääny vähän vähemmälle. teidän kummankin asu kuvia ois hirmu kiva nähä lisää ! ja kuvien aiheita vois parantaa, aina on kuva jatta sun puhelimesta ja laukusta tai koneesta tyyliin.. jos haluutte kuvata niitä, niin tehkää niistä kuvista jotenki kiinnostavampia ! muokatkaa ne vaikka sitten erilailla tai jotain.. jja kuvien muokkaamisesta, jotkut kuvat on muokattu aika masentaviks.. semmosiks oudon sini mustavalkosiks ? Jennan postaukset on pysyny samalla tasolla mut jenna vois postata useemmin ja laittaa enemmän kuvia. kiitos jos jaksat tai jaksatte lukee tän ! teiän blogi on huippu ;)

  ReplyDelete
 46. Anonymous3/4/12 16:44

  vaikutat nykyään jotenki ylimieliseltä ja ei nää postaukset enää oo mitää kovin kiinnostaviikaa: tyylii ajeltii jennan kaa skoballa ja käytii mäkis sit kuva tiestä, skotterist, susta ja mäkkiateriast. jee? muutenki aika lapsellista tämmönen kommenttien kerjääminen. ne ansaitaan, ei kerjätä...

  ReplyDelete
 47. Anonymous3/4/12 16:47

  ainiin, nää on aivan ihania nää teiän postaukset missä on vanhoja kuvia ! niitä selailee aina mielellää, lisää semmosia ehottomasti ! kummastaki on kivaa nähä miltä ootte näyttäny pari vuotta sitten ja jatta vois laittaa omiin semmosiin postauksiinsa kuvia joita ei oo julkastu täällä blogissa, vaan vaikka joitai kuvii mitä on ollu jatta sun edellisessä blogissa. oon tykänny hirrrmusesti jennan niistä postauksista missä on vanhoja ja julkasemattomia kuvia !

  ReplyDelete
 48. Anonymous3/4/12 17:20

  http://jattajenna.blogspot.com/2012/03/good-bad-memories.html tässäki postauksessa on 30 kommenttia mut moniko niistä on vastaus teiltä...?

  ReplyDelete
 49. Teillä ei oo noissa postauksissa enää sillein tiettyä aihetta, vaan kerrotte teidän "tylsästä normipäivästä", ennen oli aina sellane tietty aihe yhdessä postauksessa.

  ReplyDelete
 50. Anonymous3/4/12 18:05

  mm esim memories postauksessa on paljon kommentteja ja ei yhtään vastausta...ja ihan ylipäätänsä tosi kiva kysyä jotain kun ette viitsi vastata toisin kun esim joskus alussa vastasitte tyyliin jokaiseen.

  ReplyDelete
 51. Anonymous3/4/12 18:15

  Mun mielestä tää on iha mahtava tällee!! Ihailen teit ku jaksatte kirjotella näinki tiheesee! Luen monii blogei mut tätä jaksan oikeesti seurata ja ainoo mis vois parantaa nii kuviikuviikuviii lisää :) jatota en itte oo jaksanu/ tajunnu kommentoida mut tykkään silti lukee tätä, et jatkakaa!

  ReplyDelete
 52. Anonymous3/4/12 18:18

  jahei! tykkäisin TOSIPALJON jos noit cheerpostauksii olis enemmä ;)

  ReplyDelete
 53. Kiitti kaikille kommenteista! Oli kiva kuulla teilt niin negatiivist ku positiivistki palautetta! Me nyt koitetaan tästä vähä tsempata.. mut oottakaahan vaa kesää ;) Postaustelaatu paranee sillon huomattavasti. Mut tästä tää lähtee:) Meidän blogin "huonontumis kausi" olkoot nyt loppu. Uuteen nousuun vaa! :)

  ReplyDelete
 54. Anonymous3/4/12 19:22

  luulen että saisitte enemmän kommentteja, jos

  - tekisitte teemapostauksia, sellasia, joista ihmisillä ois mielipiteitä. :) esim kertoisitte teijän lempiherkuista, leffoista, artisteita, lomakohteista..?

  - sit ois tosi kiva jos vastailisitte kommentteihin! vaikka joka toinen kerta ku oisitte tekemässä postausta, vastailisitte kommentteihi huolellisesti ja ilosesti!:)
  sillon postauksistaki tulis pitempiä ja niissä ois enemmän asiaa.

  - jos ootte luvannu tehän jonku jutun, yritätte saada sen nopeesti valmiiks ja julkaistavaks, esimerkiks se kysymyspostaus juttu:) sitä on ooteltu jo aika kauan.

  mut tykkään kyllä teijän blogista sillee, en oo hirveen kauaa seurannu nii en tiiä onko taso laskenu tms, mutta tsemppiä teille jatkoon:)

  ps. mua henkilökohtasesti ei kiinnosta hirveenä minkälaisiä rasvoja käytätte:) toki voitte kertoo jos joku rasva on teijän mielestä ihan paras, mutta joku kuva on aika tylsä.

  ReplyDelete
 55. Anonymous3/4/12 20:17

  Tosi kiva tää teijä blogi mutta olisi kiva jos ois semmosia ns. "Tageja" että esim. urheilu, hiukset,kynnet päivän asu ... ym. niinku monessa muussaki blogissa. Niitten avulla vois sit kaikki löytää tietynlaisia postauksia mitä kiinnostaa lukea teijä blogista. :) Hius- ,meikki-, urheilu postaukset on kivoja. Ja videot, niitä lisää :) !

  ReplyDelete
 56. Anonymous3/4/12 21:35

  Tähä muitten kommentteihin vois täydentää, et se mitä sit puhutte tääl nii pitäis pitää paikkaansa, uskoisin et kaikki: saa tulla moikkaa ja juttelee ollaa tosi iloisia jos tuutte- ei oikee toimi. ite näin ohimennen jatan ja aikamoista mulkkausta sain. et jes

  ReplyDelete
 57. Anonymous3/4/12 23:01

  Voisitte tehdä sellasen missä esittelette pienestä asti (esim vuodesta 2002 eteenpäin) kun teillä oli joku hyvä/paras kaveri(t) ja sit joku pätkä siitä niin tähän asti ja kuvat niistä vuosista ! :) ja sit siihen samaan vaikka vuosittain teidän poikakavereista/ystävistä keiden kanssa ootte ollu/hengaillu millonkin niin kuvat!! ;) olis kiva nähä! ::D jaksaisin taas tulla vierailemassa teidän blogissa!

  ReplyDelete
 58. hei nyt on kyllä pakko kysyä että mitä ihmettä? ano joka väität saanees multa mulkkausta ku oot kävelly mun ohi? ensinnäkin :
  1. en tiiä kuka oot. ni en voi tajuta tätä juttua..
  2. olisinko sattunu oleee vaa normi ilmeelläni joka on aika mulkkaava ja vahingossa kattonu sua niin?

  en oikeesti tajua ? kerro kuka oot ni ymmärtäisin asian paremmin... tuli hiukan sääd olo.. en mä kyl ketään ole mulkannut pahasti????

  ReplyDelete
 59. Anonymous4/4/12 09:38

  Olis kiva just jos tulis jotain erilaista! voisitte vaik tehdä jonku kotinne tai huoneenne tai vaate postauksen? (: Mun mielestä teiän blogi on silti tosi kiva ! ((:

  ReplyDelete
 60. Anonymous4/4/12 12:23

  Tehkää postaus teidän kotikaupungista / kylästä! Mut kummiski siitä paikasta missä asutte :) itteeni ainaki kiinnostas nähä millasta siellä päin on <:

  ReplyDelete
 61. Anonymous4/4/12 14:39

  ärsyttää, ku matkitte muitten blogeja ja elämää muutenki...hankkikaa oma elämä

  ReplyDelete
 62. Anonymous4/4/12 22:51

  mullekki tää blogi on nykyään ihan ilmaa, enkä enää oikein jaksa seurailla just sen takia, ku koskaan ei oo mitään uutta luettavaa...

  ReplyDelete
 63. Anonymous5/4/12 09:02

  nii, tää teijä blogi on huippu! ja voihan se olla sitäki ettei enää oikeen keksi mitää postattavaa ? kun noi on ollut aika samanlaisia, mutta ihan varmaan ku kesä tuleee niin keksii enemmän & kivempaa kuvattavaa ja postattavaa ! :) tsemppiä !

  ReplyDelete
 64. Anonymous5/4/12 16:21

  musta tän blogin taso on laskenu, mut ei paljoa ! ku kesä tulee niin kaikki postaukset ja kuvat on mielenkiintosempia lukea.. ja kommentoida ! kyl tää tästä, tsemii :)

  ReplyDelete
 65. Anonymous11/4/12 16:25

  Teijä blogi oli enne kivempi,tää on ny iha PASKA :) sorry beibet ... Ja tuli mielee tost mulkkaus jutust et ja kyl oot vaa muaki mulkkaillu jossai siihe mallii et tuolist pitäis tulla naamaa... Ja oon kuullu susta ja sun ystävistäsi aika helvetisti paskaa et olette ylimielisiä paskoja jotka luulee olevansa muita parempia ? varmaa noussu kusi päähä viel ny ku teil on nii vitusti lukijoita ja sit valitatte "iiik me ei saada kommentteja" MITÄ VITUN VÄLIÄ.............. oh my god,

  ReplyDelete