Tuesday, 13 March 2012

Ilahduttakaa ja kommentoikaa!


Jatta&Jenna&Sofia: Elis siis käykää kommentoimassa WE LIKE IT blogiin tähän postaukseen jotain ihanaa ja kivaaa Nooralle! Niikuin sofia sanoo tos videossa et se on meille tosi tärkeetä ja etenki Nooralle, koska se tulee ilahtumaan siitä tosi kovasti! :)

6 comments:

 1. Anonymous13/3/12 15:23

  Oon ehkä vähän vajakki tai puoliks kuuroutunu mut en yhtään tajunnu mistä täs oli kyse:D joku on sairaalas mut en tiiä miks enkä mikä toi kommenttijuttu oli? Anteeksi vajauteni mutta voisko joku selventää tän? :D

  ReplyDelete
 2. ano- siis nooralla on leikkaus ja se on nytte siellä, joten me haluttais piristää sitä sillä et kaikki kävis kommentoimassa jotain kivaa toho postaukseen :) toivottavasti selkis :D en itekkää oikee osaa selittää sitä..

  ReplyDelete
 3. jos mä selitän ku kerran tän kaavailinki :D eli nooralla oli tänää tosiaa iso leikkaus ja se toipuu siitä tosi pitkää. aateltiin piristää sen fiiliksiä sillä et pyydetään mahdollisimman monelta ihmiseltä näitä parane pian - onniteluja :) se on tärkeetä meille ja sille erityisesti !

  ReplyDelete
 4. Anonymous13/3/12 16:16

  jooo en ois mäkään tajunnu tota ideaa jos en olis näitä kommentteja lukenu.. videon laatu aika huima:D mut joo tosi kiva idea, käyn kommentoimassa !!=)

  ReplyDelete
 5. Anonymous13/3/12 16:24

  No nyt määki tajusin :D Mutjoo siis Noora, älä pelkää, sut nukutetaa etkä tunne mtn :) Sit ku heräät ni kaverit ja perhe on sun kaa siellä :D Ja hei! Kun oot päässy pois ni on kesä! (Ehkä XD) Sun ei tarvii olla tylsistyneenä kotona ja odottaa koska lumet sulaa :) En kyl tunne sua mut toivottavasti piristyt ja meet vaa rohkeesti sinne! Eka sua saattaa pelottaa mut sit ku pääset sinne ni sä nukahat ja heräät sitte sellai "Enhän mää ees tuntenu mitään!"

  ReplyDelete
 6. Anonymous13/3/12 16:26

  Oho laitoin kommentin tänne... XD Nooh, hyvällä luetunymmärtämisellä...

  ReplyDelete