Wednesday, 30 November 2011

24h

IMG_4267IMG_4281IMG_4269IMG_4293IMG_4304IMG_4317
raastoin mun sormee raastimella... ?
IMG_4325
Jatta: tää viikko on ollu aika laiskan puoleinen... kokeita on ollu ja niist on nyt tän viiko osalta kutakuinki selvitty. huomenna ois luvassa jotai koulu järjestämää yrittäjyyden 24h leiriä jonne jennan kanssa mennään. alkaa klo 16.00 joten en tiiä tuleeko huomenna postausta :o ja siis mehän ollaan koululla yötä ja syödään siel pizzaa ja perustetaa "omat yritykset" xd. en tiiä mitä tulee mut toivottavasti hauskaa ainaki! kuvia tulee sitten ja paaaaaljon. maanantaina on sit se kauan odotettu yo-juhla esiintyminen minne ollaan siis pienehkön suurehkon porukan kanssa koottu n. 7minuuttia kestävä tanssi show! alkaa jostai 60-luvusta ja päättyy 2000-lukuun. jennan kanssa tanssitaan 3 eri tanssissa ja meijä vaatetukset on mitä hienoimmat :-D mutta siitä tulee sitten video tänne blogiin! nyt lähen kattelee kamppeita huomiselle ja kattelee cheerleading videoit ! ps. sori huonot kuvat.. ja jos joku nyt kysyy mistä neule tai toi paita on ni paita on niin ikivanha ettei mitään tietoa ja neule äitin :)

17 comments:

 1. Tätä ei todellakaan oo lähetetty vittuillakseni! Muuutta voisitte vähän pitää kauemmin yhtä banneria ettei kokoajan vaihdu, tulee muuten vähän sekavaa.. tai ette varmaan ymmärtänyt mut kuitenkin. Niin ja sitte jos kerkeette tiiän, et on tosi haastavaa ja tähän vuoden aikaan varsinkin kun on pimeetä, niin ottaa yhteiskuvia, ulkoa kuvia, sellaseia ihania pirteitä videoita niinkun esm. kun teille tais tulla 400lukiaa täyteen.. yms. :))

  Siis älkää ottako itteenne, teillä on nyttekkin näääääin ihana blogi!<3

  ReplyDelete
 2. onks toi korvis semmone feikkikorvis tai sellane vai onksul oikeesti rustoläväri ? meinaa jos on feikki (oon nähny jollai semmosii) ni mistä ostettu ? :)

  ReplyDelete
 3. auuuts, mäki oon joskus raastanu jollai raastimella sormee. Ei kiva !:---D

  ReplyDelete
 4. millä objektiivilla noi edellisen postauksen asukuvat on otettu? :)

  ReplyDelete
 5. Aivan ihana toi korvis ja muutenkin oot kaunis :)

  ♥ http://nenna-wwwbloggercom.blogspot.com/

  ReplyDelete
 6. Nätti oot Jatta... jaja missä tää yo-juhla on?? Haluun vaan tietää kun oon tämmöne :)

  ReplyDelete
 7. ano- ooooooooooookkeeeeeeeeeiii :D

  t- feikkikorvis on :) se on glitteristä!

  lilja- hahaah niinpä ei kiva ei :D

  ano- ööömm Tamron 70-300mm f/4-5.6 Macrollaaa!

  jenna- kiiiitti :)

  emilia- hahah kiitti ;p

  milla- kiitos! meijä koululla :D

  ReplyDelete
 8. Ensinnäkin teillä on ihana blogi<3 mutta siis kysyisin vaan nyt tosta jumpinista että minkä kokonen se on ku oon itsekkin vähän miettinyt tuon hankkimista mutta en tiedä yhtään mikä koko olisi hyvä. Voisitko samalla sanoa myös sun pituuden että tietää vähn sitten verrata:)?

  ReplyDelete
 9. ano- kiiitti :) no siis mä oon noooiin 167cm pitkä! ja tuo mun jumpin on S kokonen! mulle iha sopiva semmonen kiva rento ! ei liia tiukka:D ja mieti haluutko pitää siel alla jtn vaatteita, ni sit kantsii ottaa se isompi jos oot kahen vaiheilla :) kato jos esim lasketellassa käyttää yms :D

  ReplyDelete
 10. Mikäs kamera jennalla on?

  ReplyDelete
 11. Anonymous1/12/11 09:00

  teijän blogi on iihana !! mistä ja paljon tommonen jumpin makso ? haluisin ite, mut ne on aika kalliita :D mut siis mistä ? ja paljon makso ?
  <3

  ReplyDelete
 12. Anonymous1/12/11 11:19

  käytätteks tsiippauksessaki yleensä stringejä vai normi pikkareita ?

  ReplyDelete
 13. Ok... :)Ihana blogi ja ihania kuvia.

  ReplyDelete
 14. Anonymous1/12/11 15:59

  entine bannneri oli hienompi:) mutta kiva blogi teillä !

  ReplyDelete
 15. Anonymous4/12/11 18:33

  mikä kamera sulla on :o ?

  ReplyDelete