Sunday, 30 October 2011

treeniätreeniä

jatta: ääh pahoittelut ekaks tästä pienestä postaustauosta josta meille jo tultiin valittamana. mutta lainaten mm. sofian ja monen muunki bloggaajan ja ihmisen sanoja , "ei me olla kellellää tilivelvollisia täst blogist".. jos sen nyt noin voi sanoa :) mutta tosiaan en ees muista millon viime postaus on, mutta tosiaan perjantaina iina ja ida pyörähteli täällä laukaan suunnilla ja lauantaina oli isoskoulutusta, treenit ja käytiin illasta sofian synttäreillä ja tänään taas isko. illalla ois vielä treenit ja sitä ennen pitää tehdä yhtä koulujuttua ja ehkäpä keksiä jotain vähän mielenkiintosempaa tekemistä vaihteeks tai sit vaan syöksyn pitkästä aikaa wiin pariin ja pelaan partyy 2h putkeen. mut joo.. ei tätä tekstiä synny ei millään, ei ainakaa mitään niin järkevää ja mielenkiintosta joten antaa kuvien puhua puolestaan. tai ei ne kyl puhu mitään muuta ku treeniä treeniä treeniä mutta ei voi mtn. myöhemmin tulee sitten kuvaa näistä mun hiuksista, ku en oo vielä kerenny ottamaan :)

IMG_2634IMG_2663IMG_2666IMG_2670IMG_2675IMG_2692IMG_2753IMG_2739IMG_2764IMG_2825IMG_2830IMG_2859IMG_2862

12 comments:

 1. noi lihakset, vau :-D

  ReplyDelete
 2. kivoja kuvia =) tiiättekste yhtää että ku aattelin et vois joskus kokeilla tota lajia,et pääseeks mihkää ryhmää enää vai pitääks alottaa joittenki pikkulasten kans tai jotai ?:D:DD

  ReplyDelete
 3. ano- :DD

  t- no siis ootko täältä päin? meil ainaki menee silleen että ekana mennnään harrastejoukkueeseen jonne pääseee yleensä syksyllä tai keväällä vähä miten on tilaa yms.. sit ku on karsinnat ni karsitaan seuraavii joukkueisii:) et iha ikäluokkien mukaa menee ja minkäikäsenä vaan voi alottaa:)

  ReplyDelete
 4. oo jee reenikuvia ! :-D just kiva ku tämmösiäki tulee välillä :)

  ReplyDelete
 5. Olipas kiva nähä taas nähä cheerleading kuvia:) Nuo kaikki nostot ja temput näyttää niiiin hienoilta, vaikken kyl lajista mitään tiedäkkään:D Mut vaatii varmaa kovaa harjotteluu et osaa turvallisesti nostella ja temppuilla(: Kiitos tylsän sunnuntai illan piristyksestä!

  ReplyDelete
 6. mikä se wcv iron juttu on mistä kaikki puhuu?

  ReplyDelete
 7. jenni- :) kiitti!

  aurora- kiitti:)

  emma- hhahah kivakiva:) oleppas hyvä ;)

  ano- MIKÄ ? :O

  ReplyDelete
 8. Kuin siistei kuvii! Oon itekki miettiny cheerleadingin alottamista, mut mä taidan olla vähän liian vanha siihen... Mut teil on tosi ihana blogi muutenki ja ootte tosi nättei tytsyi molemmat!

  ReplyDelete
 9. ooo onks tuo yks tossa viidennen kuvan iha vasemmassa laidassa Oona? :D

  ReplyDelete
 10. ihania treenikuvia! =) tekis mieli treenaan hetikö näki nuo. :D

  ReplyDelete
 11. aa okei,joo taisitte asuu treellä jos oikein muistan ? asun täs 30 kilsan pääs ja käyn usein siel mutjoo kiits tiedosta :D

  ReplyDelete