Wednesday, 26 October 2011

raitoja

jatta: tällä hetkel on väri päässä ja kohta puolin sitä pesemään! juurikasvu oli jotai nii järkyttävää että oli pakko raidottaa... toivottavasti näistä tulee iha ok, vaikka veikkaanki että raidat saattaa olla jotain keltaseen päin tai vastaavaa. oon kuitenki aika tarkka mun hiusten suhteen :) tänään oli ehkä viikon pisin, ärsyttävin ja hankalin päivä. 8-15 ja kaikki maailman kamalimmat aineet tungettu samaan päivään. selvitty on ja huomenna saaki nukkua pitempää ku koulu alkaa vasta 10. suunnitelmia mulla ei loppuviikolle muuta oo ku treenejä ja la-su isoskoulutusta taas. en kerkee höpötellä nyt enempätä joten tässä kuvat eiliseltä ja tältäpäivältä.

IMG_2493catsIMG_2531IMG_2530IMG_2598IMG_2576juzIMG_2604IMG_2539yhhIMG_2612IMG_2574hIMG_2569

11 comments:

 1. kivoi kuvii:) sellaset päivät on ärsyttävii et on kaikki maholliset kauheet aineet saman päivän :DD

  http://dontforgetme-jenny.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. ihanii kuvii jatta C: toivottavast niist raidoist tulee kivat !

  www.mellunnn.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. sä oot tositosi kaunis ! :)

  ReplyDelete
 4. Ihana karvaliivi! Mist se on? :)

  ReplyDelete
 5. jenny- kiitti:) NIINPÄ! ei jaksa :D

  mellu- kiitti:)

  johanna- kiidos:)

  rosa- se on h&m :)

  ReplyDelete
 6. kivoja kuviaa :-) hihi mä luin teiän KAIKKI postaukset ihan alusta asti :)))))))))) ja hei kyl kannattaa olla isoskoulutukses ;)) (Y)

  ReplyDelete
 7. mut aioksää kuiteski kasvattaa oman värin takas vai muistanko väärin että aioit joskus? :) niii jaja aika tyhmää ku on nui pitkät koulupvät meillei oo koskaa ollu enempää ku kuuen tunnin!

  ReplyDelete
 8. voi ei just ku mun suusta tuo lukkari juttu.... tänää oli 8-15 ja kaikki hirveet aineet!! :D ja sit huomen kymppiin.. pelottavaa :D ihana blogi teillä! tehkäää joskus linkitä blogisi-postaus? :)

  ReplyDelete
 9. hei mullaki oli muuten ennen suunnillee ton väriset hiukset ku sulla ja raidotin just tolla värillä eikä mul ainakaa tullu lähellekkää keltasii! :)

  ReplyDelete
 10. oi vähän ihania kuvia ! (:

  ReplyDelete
 11. oli pakko alkaa lukee ! tosi kiva blogi teillä! :-)

  ReplyDelete