Wednesday, 14 September 2011

Muokkausta

Jenna: En oikee saanu aikasesk normaalii postausta, joten päätin sit muokkaila kuvat jotenki ja lisätä tänne. Ohjelmia mitä käytin nii on photoscape ja pixrl ( ei oo sit mitää parhaiten muokattuja, koska kokeilin tota yhtä ekaa kertaa :D )

DSC_0166dfghjklDSC_0181tghjkjhgDSC_0169kjgDSC_0179DSC_0166

34 comments:

 1. Anonymous14/9/11 19:10

  tuli kyl totaalinen hämäännys kun ekaa kertaa vilkasin tota ekaa kuvaa :-D

  ReplyDelete
 2. Anonymous14/9/11 19:57

  ihania kuvia! :)

  jos ei olis liikaa vaivaa, niin haluaisitko kertoa kummalla nuista ohjelmista ja miten sait tehtyä nuo sydämet? :) ja sitten jos jaksat niin ois kiva tietää miten muokkasit myös tuon toisiksi alimmaisen kuvan! :)

  ois paljon apua (=

  ReplyDelete
 3. uu vähä siisti, onks noi sydämmet tai noi sil pixrl? :)

  ReplyDelete
 4. Anonymous14/9/11 20:01

  kummal ohjelmal muokkasit ton tokan kuvan ? (:

  ReplyDelete
 5. Anonymous14/9/11 20:06

  hyi vittu oot ruma ja tollai levee, ihanku joku uimari ja näytät ekas ja vikas kuvas iha gorillalt, yäk jatta on paljo nätimpi ja laihempi!!!!! hyi helvetti.

  ReplyDelete
 6. Anonymous14/9/11 20:07

  woou :oo vähänkö hienoja jenna ! :) voisitko vaikka joskus tehä jonku postauksen missä kertoisit miten onnistuit noi noin hienosti taikomaan ? :))

  ReplyDelete
 7. mistä sait noi sydän tekstuurit !?!?? :oo ihania♥♥

  ReplyDelete
 8. oo miten oot saanu noi sydämet? ja miten oot tehny et yhes kuvas on tollee kaks kuvaa.. apua en osaa selittää, mut kyl sä tajuut, vai? :-D

  strangelife-jealexandra.blogspot.com/

  ReplyDelete
 9. ano- haha:D

  ano- tein pixrlillä :) eka laitat sen kuvan minkä haluut tohon "alle" ja sit painat sielt ylhäältä et tasot > avaa kuva tasona ja sit se tulee tohon päälle ja sitä läpinäkyvyyttä voi muokata. Mut sit joskus saattaa mennä pielee jos se tasokuva on liian pieni nii se ei tuu kokonaa tohon päälle. Sit toi tokavika kuva on muokattu iha photoscapella sielt suodin > kalvo tai joku en muista :D

  Riina- juu :)

  ano- pixrl

  ano- kiitos! Tiedän että olen isopikokoisempi kuin jatta. Tiedän että olen rumempi kuin jatta, mut so what! En mää voi itelleni mitään jos näytän gorillalta! Kyl sitä vois laihuttaa, mut mun mielestä mun ei tartte, koska oon itteni mielestä iha sopivan kokone.

  ano- kiitos! juu voin :)

  emma- jostai googlen kuvahausta hain lens flare ja sit sieltä :)

  kiia- tuol ylempänä on se sydän juttu :) ja sit toi et on kaks kuvaa nii siel pixrl. Pitää eka ottaa kaks kuvaa niiku iha samasta kohtaa, sit pixrl laitat sen toisen ekan ja teet sen tasojutskan ja sit siitä alat niiku kumittamaan sitä toista kuvaa esille :D toivottavasti tajusti :)

  ReplyDelete
 10. Anonymous14/9/11 21:20

  siiis mitä vittua toi yks anonyymi selitttäää? älä välitä! oot oikeesti tosi ihanne kroppanen ja mun mielestä oot tosi nätti! :)

  ReplyDelete
 11. vähänkö siistejä :)!

  ReplyDelete
 12. Anonymous14/9/11 21:23

  toi ano on vaa kateellinen! oot iha yli nätti eikä sun todellakaan tarvii laihuttaa! :-) jatka samaan malliin♥

  ReplyDelete
 13. cooleja noi muokkaukset !:---DDD

  ReplyDelete
 14. Anonymous14/9/11 21:39

  ei hyväne aika tuo ano! :D Jenna oot yks kauneimmista mitä tiiän ja öö sun ei todellakaa tartte laihuttaa, tollane habane♥ Tietää toi ano itekki et oot tosi kaunis mut se vaan tulee jostai tyhmäst periaatteest haukkumaa lol :D

  ReplyDelete
 15. Anonymous14/9/11 21:41

  oot söpö <3 raivostuttaa toi yks anonyymi.....lapsellista käytöstä ! hyvä että oot tota ittestäs tota mieltä:)

  ReplyDelete
 16. Anonymous14/9/11 22:15

  Ööö anteeks vaan mun mielest jenna ei oo mitenkää läheskää lihava tai mitää, monet ei oo lähelläkää tota? ootte molemmat vaik kui kauniit ja tykkään lueskella tätä blogii :)

  ReplyDelete
 17. Anonymous14/9/11 22:55

  Anonyymi kirjoitti...

  hyi vittu oot ruma ja tollai levee, ihanku joku uimari ja näytät ekas ja vikas kuvas iha gorillalt, yäk jatta on paljo nätimpi ja laihempi!!!!! hyi helvetti.  Ei saatana mua alko itteeni suututtamaan tää kommentti. Vaikka en jenna sua henkilökohtasesti tunne tippaakaan, niin kyllä pisti vihaks tämmönen kommentti!!! Ihan oikeesti, mihin sä anonyymi pyrit tällä? Voin vaan kuvitella kuinka mua itseäni loukkais tälläinen kommentti. Jotain rajaa tähänkin touhuun, jos sä oot tätä mieltä niin tarviiko se ihan oikeasti tänne tulla kertomaan. Vittukun ärsyttää. Jenna, oot ihana.

  ReplyDelete
 18. Anonymous15/9/11 09:24

  Oot Jenna niin nätti (:
  Ja vähän hienosti muokatut noi kuvat! *.*

  ReplyDelete
 19. tosi hyvin suhtauduit tohon anonyymiin, joka haukku sua :) mua ärsyttää tollaset tyypit, jotka tulee haukkumaan ihmisiä niiden blogeihin! musta oot nätti ja oot muokannu noi kuvat tosi hyvin !

  ReplyDelete
 20. ano- :)

  petra- kiitos!

  ano- :)

  lilja- kiitti!

  ano- :)

  ano- mm :)

  ano- :)

  ano- :)

  ano- kiitti! :)

  Laura- kiitti :)

  ReplyDelete
 21. iha hullun siistejä kuvia!
  oon itekki tehny tollasii mis oon niinku kaks kertaa mut paintil mut kiitos tosi paljon ku selitit mite noit voi tehä muullaki tavalla! kiitän! :)

  ReplyDelete
 22. Anonymous15/9/11 15:57

  Ihanasti muokatut kuvat ja unohda tollaset tosi säälittävän lapselliset kommentit !

  ReplyDelete
 23. Anonymous15/9/11 17:38

  en halua suututtaa tai satuttaa, mutta jos jotenkin vois vaikuttaa kommenttien vastauksiin, niin ehkä hieman enemmän jotain muuta kuin "mm:)"

  ReplyDelete
 24. voihemmetti ku alko ärsyttää toi anonyymi! sähän oot just kaunis ja tommonen ihana vartaloki ?! miten saa muokattua kuvan tollee et niinku esim kaks jennaa vierekkäi :---DD

  ReplyDelete
 25. Anonymous15/9/11 19:36

  Nolo anonyymi? Mitä vittua kehtaa selittää Jenna on tosi kaunis ja myöskin laiha niinkuin myös Jatta molemmilla vain eri rakenne Jenna otat ton tyhmän anon tosi aikuismaisesti vastaan :)

  ReplyDelete
 26. Nea- oleppa hyvä :)

  ano- kiitos! :)

  ano- emmä oikee osaanu vastata. miten mun ois sit pitäny :D emmä haluu ruveta mollaa sitä anoa :D

  jonna- tuol ylenpänä pitäis muistaakseeni lukea :) siis nois kommenteissa

  ano- :)

  ReplyDelete
 27. ihan tosi siistejä kuvia (: vitun noloja noi jotku anot :DD

  ReplyDelete
 28. Anonymous16/9/11 11:41

  voitko linkittää mistä noi sydämet löysit ku selasin koko googlen kuvahaun enkä löytäny :-( kiitti♥

  ReplyDelete
 29. Salla- kiitti!

  ano- mää en tiiä sitä linkkii ku löysin ton joskus tosi kauan sitte :D

  ReplyDelete
 30. siis toi ano ei vittu mitä paskaa ! jenna sä olet just ihana tollasena ku oot ja oot tosi kaunis ja ihana ihminen =) älä kuuntele tollasta kateelliste paska jauhantaa! pus olet rakas <3

  ReplyDelete
 31. Anonymous18/9/11 14:44

  mist sen kumitusefektin löytää et saa sen toisen kuvan esiin? =) siis laitoin sielt oikeest reunast sem erase-tilan, mut pitääks jostai valkkaa sit joku työkalu mil sen toisen kuvan saa sit kumitettuu esiin? =D sori jos oli sekava kysymys, toivottavasti tajusitteee! =DD

  ReplyDelete
 32. ano- siinä sivulla on se normi kumi jutska :D

  ReplyDelete
 33. Moi! ensinnäkin teidän blogi mahtava ja ootte kummatki tosi nättejä (:! Toiseks koitin tehä pixlr llä tollasen kuvan niiku toi eka, mut se ei totellu oikee.. tai ne "minät" oli kummatkin haaleita eikä tollasii tavallisii. yritin säätää sitä mutta ei oonistunut. miten ne saa kummatki kunnolla näkyviin? (:

  -janita-

  ReplyDelete
 34. janita- ömmmm hmm en oikeee tiiäää :D ku mul ei oo itelle koskaaa tullu sillee. mut avasitha eka sen toisen kuvan sillee normisti ja sit sielt ylhäältä se avaa kuva tasona. En sit tiiää. sorryy :((

  ReplyDelete