Sunday, 28 August 2011

vähä suunnitella pitäs

Jatta: Siivoilin äsken huoneen ja vaihoin kokonään järjestyksen ja raahasin telkkarinki tänne ja huhhuh... Jos nyt pysyis siistinä ees sinne rippijuhlii asti (jotka on tasan kahen viikon päästä).  Pitäs vielä maalailla yks penkki ja yöpöytä ja peili valkosiks ja raahata turhaa kamaa pois. Kohta mummi tulee meille ja me katotaan vähän tota mun mekkoa ku sitä pitää vähä pienentää ja sehä semmosia pikku muutoksia ja sitte suunnitellaan niit juhlia. Haluisinki kysyy teiltä joilla on ollu rippijuhlat, että paljo teille tuli vieraita ja oliks teillä ruoka niille ja sit et kui monta kakkua :-D ? Koska mua pelottaa että kakut loppuu kesken, ku tulee noita kavereitaki jonku verran ja tiiän että ne tykkää syyä kakkua♥ Mietin samalla et mitä koruja laittaisin sen mekon kanssa ja ne kengät! Pitäs ehkä hommata jo. Mut en tiiä yhtää et minkälaiset tai mitää, ääh kriisi.

IMG_8066IMG_8064IMG_8018IMG_8021IMG_8013IMG_8033IMG_8030IMG_8036IMG_8061IMG_8040IMG_8048IMG_8059

17 comments:

 1. no mun rippijuhlissa oli vaan joku vähän päälle 30 ihmistä, mut niihinki meni 2 sellasta isoo kakkuu;o tosin nää kaikki mummut ja nää ei syöny kauheesti mitään makeeta:D sulla on muute ihana huone♥

  http://janitainka.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Anonymous28/8/11 13:24

  Me tilattiin kaks täytekakkua ja vaan yks syötiin, eli meille jäi yks kokonainen :--D
  Ja jos tilaatte voileipäkakkua ni unohtakaa mäkilän leipomo - kallista ja täysin kaivoon heitettyä rahaa, koska niiden voileipäkakut maistuu ihan hirveeltä (monen vuoden kokemus - uskokaa).
  Vieraita meillä oli about 50.

  ReplyDelete
 3. great photos. I fell in love with your room, so pretty!
  www.myamericandr3am.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Meillä oli muistaakseni kolme kakkua ja vieraita kävi joku 20-35 :) hyvin riitti :D

  ReplyDelete
 5. ihan sairaan kiva huone kyllä :-) ja jos oikein muistan kaks vuotta taaksepäin, nii mun rippijuhlissa oli muutama makea kakku ja sitte suolasia voileipäkakkuja myös muutama(+kaikkea muuta syötävää) ja vieraita meillä oli ehkäpä 40-50 ! :) hyvin siis riitti ja niitä sai syödä vielä muutama päivä juhlien jälkeenki vielä, haha:D

  ReplyDelete
 6. mä tykkään syyä kakkua <3

  ReplyDelete
 7. Ihana huone sulla! :)

  ReplyDelete
 8. inka- okei :D kiitti :)

  ano- :DDD hhahhaah okei!

  lauren- :) ooo thanks :)

  juulianna. :D okeki

  lotta- kiitti :)

  sofia- nii ja kaikki muutki <3

  lotta- kiitti :)

  ReplyDelete
 9. hahhah, mun rippijuhlissa oli joku 50 henkilöö =) Ja 8 kakkua. Kakut oli erilaisii, mm juustokakkuu ja eritäytekakkuja. 6 kakkua meni ja kaks jäi yli :D

  ReplyDelete
 10. Mun rippijuhlissa oli vieraita ehkä jotain 30-35 ja meillä oli kaks mansikkakakkua pari voileipäkakkua ja sit jotain muutaki oli mut en muista.:D Ainii karjalanpiirakoita ja munavoita oli kans ja hyvin riitti (:

  ReplyDelete
 11. sul on ihana huone! :)

  ReplyDelete
 12. Anonymous28/8/11 16:08

  mullekki kelpais tommonen huone!

  ReplyDelete
 13. voi vitsit sulla on ihana huone!
  no en osaa sanoo paljo meil oli porukkaa. se riippuu ihan sun suvusta. meil oli kai 2 kakkuu ja sit kaikkee herkkuu plus vähä jotain suolasta. ei mikkään kauheen fiinit juhlat ollu:)

  ReplyDelete
 14. mun rippijuhlis oli 30 vierast (plus perhe eli 35) ja meil oli ruokaa jota sai syödä vielä jäljkeenpäinkin kyllsätymiseen asti. halusn vähä liikaa kaikkee :) sit meil oli kaks isoo kakkuu mistä jäi hiukan yli ja keksii ja sun muuta. juotavaa kannattaa varata ainaki enemmä ku tarpeeks! :)

  ReplyDelete
 15. Anonymous28/8/11 17:21

  miten saatte noi kuvat noin lähelle toisiaaa?

  ReplyDelete
 16. Meillä oli jotain vähän päälle 50 vierasta ja oli 3täytekakkuu plus muut piirakat ja nuo, sitte en halunnu voileipäkakkua ko tiesin etukäteen että jotku ei tykkää niin tehtiin sitte sillee että oli eri leipiä ja miljoonasti kaikkia mitä siihen päälle voi laittaa, niin jokanen kokos sitte niinkö itelle sellasen mistä tykkää, ja kaikki sano että se oli tosi hyvä idea=)!

  Sulla on aivan älyttömän ihana huone!:D

  ReplyDelete