Monday, 29 August 2011

hiuksista 1/2

Jatta: Ajattelin alottaa nyt tämmösen 2 osasen hiuspostauksen! Ekassa (eli tässä) kerron aineita ja välineitä mitä käytän hiustenlaitossa. Toisessa otan videon hiustenlaitosta. Sisältäen mm. eri kampauksien tekoa. En oo mikään "kampaaja" niinku Jenna, eli en oo läheskään yhtä hyvä tekemään mitään, mutta saa nähä jos se Jenna vähä siinä videossa auttas. Tässä kuitenki eka osa!

Kuvitellaan että meen  aamulla suihkuun ja alan sen jälkeen laittamaan hiuksia.
IMG_8502 (2)
Pesen hiukset sunsilkin värihiuksille tarkotetulla shampoolla. En oo käyttäny tota kovinkaan pitkään, mutta ihan hyväks perus normiks shamppooks se on osottautunu.
IMG_8503
Shampoon ja sen huuhtelun jälkeen laitan hoitoaineen, ja oon nyt muutamina kertoina käyttäny noita casting hoitoaineita joita tulee väripakettien mukana. Ne teke hiuksista ihanan sileet ja helposti kammattavat! Ja toi tuoksuu hyvälle :)

IMG_8505
En kuitenkaa aina käytä huuhdeltavaa hoitoainetta, koska luin netistä että pitäs oppia käyttämään hiuksiin jätettävää ni ei rasittais liikaa hiuksia. Koska jos lotraa liikaa vedellä ni senkin takia hiukset voi katkeilla helpommin (?) Mutta toi on kuitenki osottautunu hullun hyväks ja sillä saa saman lopputuloksen kun noilla huuhdeltavilla hoitoaineilla! Tota siis vaan suihkutetaan pyyhekuiviin hiuksiin ja sen jälkeen kammataan hiukset selviks.
IMG_8501 (2)
Ku hiukset on kammattu ja föönätty (föönistä ei mitään kuvausta, sen kummosempi fööni ku muutkaa) suihkutan näihin four reasonin lämpösuojaa joka myöskin suihkutetaan hiuksiin ja kammataan selviks. Suojaa siis kuumilta laitteilta, kuten fööni suoristusrauta kiharrin ym.
IMG_8506
Ja lopuksi sitten itse hiustenlaitto. Käytän useimmiten sekä suoristamiseen että kihartamiseen tuota remingtonin suoristusrautaa. Harvemmin tulee käytettyä tuota toista, mutta kyllä silläkin käkkärää kikkaraa saa tehtyä :)

Eipä tämä nyt kummosempi postaus ollut, mutta vähän alkua sille tulevalle. Useimmiten käyn illalla suihkussa ja käytän tuota hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja annan hiusten mennä yön aikana miten sattuu ja kattoo sit aamulla mitä näille tekis :-D Jos aamulla tai päivällä käyn ni käytän noita huuhdeltavia. En kyl tiiä miks näin teen, mutta on tullut tavaksi! Ja btw pesen hiukset joka toinen päivä! Koitan tehä mahollisimman nopee sen videon hiustenlaitosta, eli heti kun kerkeän :)

7 comments:

 1. tää oli kiva postaus ! :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous29/8/11 18:31

  kiva postaus! ja vähän hyvä että joka toinen päivä peset, cool jos ne pysyy hyvän näkösinä niin pitkään :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous29/8/11 19:53

  elikkä siis laitat lämpösuojaa vasta föönaamisen jälkeen? :o eikö se föönauski oo aika rasittavaa hiuksille vai tarviiko sitä laittaa vasta kun alkaa suoristamaan hiuksia???

  ReplyDelete
 4. saara- kiitti :)

  ano- kiittit :)

  ano- siis sitähän pitäs laittaa enne föönäystäki mut mä en laita :( pitäs laittaa mutta en oo melkee koskaa laittanu :/

  ReplyDelete
 5. hei vähä tää postaus oli kiva!! aion testata noit joitain :)

  http://youngwildfree-anni.blogspot.com/

  ReplyDelete
 6. Anonymous30/8/11 19:51

  millä lämpötilalla suoristat hiukset? itellä myös luonnonkiharat eikä taho pysyy suorana ollenkaan. vinkkejä siis :)

  ReplyDelete
 7. ano- mä suoristan 180 lämpötilal!

  ReplyDelete